ΠΑΟΚ: Προληπτικά χωρίς Ινγκασον, Ελ Καντουρί εκτός κι άλλοι τέσσερις για Καλαμάτα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προληπτικά χωρίς Ινγκασον, Ελ Καντουρί εκτός κι άλλοι τέσσερις για Καλαμάτα

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ θα προφυλαχτεί, όπως και ο Μαροκινός μέσος, ενώ εκτός αποστολής για την Καλαμάτα έμειναν και οι Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης και Τσαούσης. Μέσα Μουργκ και Ρικάρντο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας (φάση των «16») κόντρα στην Καλαμάτα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί για διαφορετικούς λόγους να υπολογίζει στους: Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Λύρατζη και Τσαούση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Τόμας Μουργκ.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι στη Μεσσηνία, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός έμεινε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί προληπτικά. Εκτός μάχης είναι οι Τσαούσης, Λύρατζης και Κούρτιτς, οι οποίοι δούλεψαν ατομικά κι έκαναν θεραπείες, ενώ στην Καλαμάτα δεν θα ταξιδέψει κι ο Άντρια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες , Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

@Photo credits: PAOK FC
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα