ΠΑΟΚ: Προληπτικά χωρίς Ινγκασον, Ελ Καντουρί εκτός κι άλλοι τέσσερις για Καλαμάτα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προληπτικά χωρίς Ινγκασον, Ελ Καντουρί εκτός κι άλλοι τέσσερις για Καλαμάτα

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ θα προφυλαχτεί, όπως και ο Μαροκινός μέσος, ενώ εκτός αποστολής για την Καλαμάτα έμειναν και οι Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης και Τσαούσης. Μέσα Μουργκ και Ρικάρντο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας (φάση των «16») κόντρα στην Καλαμάτα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί για διαφορετικούς λόγους να υπολογίζει στους: Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Λύρατζη και Τσαούση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Τόμας Μουργκ.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι στη Μεσσηνία, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει έναν ερεθισμό στον τένοντα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός έμεινε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί προληπτικά. Εκτός μάχης είναι οι Τσαούσης, Λύρατζης και Κούρτιτς, οι οποίοι δούλεψαν ατομικά κι έκαναν θεραπείες, ενώ στην Καλαμάτα δεν θα ταξιδέψει κι ο Άντρια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες , Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα