Αναστόπουλος: «Δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας... αέρα μετά από αυτή τη νίκη» (vid)

Newsroom
Αναστόπουλος: «Δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας... αέρα μετά από αυτή τη νίκη» (vid)

bet365

Στα σημεία του παιχνιδιού στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την πρόκριση της Καλαμάτας επί του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός είδε την Καλαμάτα να παίρνει μία μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας τη νίκη στα πέναλτι (4-3).

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι στην «Cosmote TV» και στάθηκε στο πως ήρθε η πρόκριση στην ομάδα του.

Αναλυτικά είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις φάσεις για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε έναν πάρα πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναιτωλικός. Μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε τον έλεγχο, παρότι μείναμε πίσω στο σκορ. Είχαμε φάσεις που αν τις εκμεταλλευόμασταν θα ήταν πολύ διαφορετική η εξέλιξη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ με άπιαστα σουτ. Παρ' όλα αυτά το παλέψαμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες. Για εμάς στόχος είναι το πρωτάθλημα. Και τελικό Κυπέλλου να παίξεις, αν δεν πάρεις το πρωτάθλημα έχεις αποτύχει».

Στη συνέχεια είπε: «Εγώ δεν είμαι της άποψης του καλού παιχνιδιού και των πολλών σουτ στην εστία. Κερδίζει αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα μετά από αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, ο οποίος έχει λύσει όλα μας τα προβλήματα. Είμαστε άλλη ομάδα σε σύγκριση με τα πρώτα μας φιλικά. Δίκαιη η πρόκρισή μας και μας αδικεί το ότι την πήραμε στα πέναλτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα