Κύπελλο Ελλάδας: Το κύριο πιάτο της 4ης φάσης, με τέσσερα εισιτήρια

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας: Το κύριο πιάτο της 4ης φάσης, με τέσσερα εισιτήρια

bet365

Τέσσερα εισιτήρια θα δοθούν σήμερα, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Νίκη Βόλου να παίζει στον Άγιο Νικόλαο, την Αναγέννηση Καρδίτσας να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ Καλλιθέα και Κηφισιά παίζουν εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας και τον ΟΦ Ιεράπετρας αντίστοιχα.

Μετά την Βέροια, που πέρασε το εμπόδιο του Θεσπρωτού με 2-1, το κύριο πιάτο του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Νίκη Βόλου φιλοξενείται από τον ΑΟ Αγίου Νικολάου ενώ Καλλιθέα και Κηφισιά παίζουν στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας και ΟΦ Ιεράπετρας αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα η Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πόντου.

Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται στις 12/10 με το Αλμυρός-Πανθρακικός στις 15.00.

* Όλα τα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 16.00.

** Θυμίζουμε ότι άνευ αγώνα έχουν περάσει οι: Παναχαϊκή, Α.Ε.Λ., Πανσερραϊκός, Ιωνικός Ιωνίας, Πανελευσινιακός, Π.Σ. Καλαμάτα, Απόλλων Παραλιμνίου, Αλμωπός Αριδαίας

*** Στην 3η και στην 4η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι ομάδες της Super League 2, καθώς και οι νικητές της δεύτερης φάσης (κυπελλούχοι των τοπικών ΕΠΣ).

**** Στην 5η φάση, συμμετέχουν οι έξι νικήτριες ομάδες από την 3η Φάση, οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν άνευ αγώνα και οι δέκα ομάδες της Super League (εξαιρούνται οι ομάδες Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Σύνολο είκοσι τέσσερις ομάδες. Μετά από κλήρωση δημιουργούνται δώδεκα 12 ζευγάρια. Οι αγώνες είναι μονοί. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 4ης φάσης

8/10

Θεσπρωτός Ιγουμενίτσας-Βέροια 1-2

9/10

ΑΟ Αγίου Νικολάου-Νίκη Βόλου
ΟΦ Ιεράπετρας-Κηφισιά
Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου

12/10

Αλμυρός-Πανθρακικός

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα