Κύπελλο: Πρόκριση για τη Βέροια, νίκη με 2-1 με τον Θεσπρωτό

Newsroom
Κύπελλο: Πρόκριση για τη Βέροια, νίκη με 2-1 με τον Θεσπρωτό

bet365

Η Βέροια νίκησε με σκορ 2-1 τον Θεσπρωτό εκτός έδρας στη 4η φάση και έτσι συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αγώνα της 4ης φάσης του θεσμού του Κυπέλλου η Βέροια επικράτησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας του Θεσπρωτού και έτσι πέρασε στη συνέχεια. Το ματς είχε φάσεις όπως στο α' μέρος και στο 1ο λεπτό με τη Βέροια, όταν ο Μπελεβώνης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Φασίδη, αυτός βρέθηκε απέναντι στο τέρμα και πλάσαρε αλλά ο Παππάς έδιωξε σωτήρια! Στο 6' είχε φάση ο Θεσπρωτός. Μετά από κόρνερ ο Βασιλάκης έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε τρομερή απόκρουση και έσωσε την εστία του.

Στο 37' ήρθε το 0-1. Μπροστινή μπαλιά του Ντουμάνη για τον Φασίδη, αυτός βγήκε μόνος με τον Παππά και τον πλάσαρε ιδανικά για το γκολ. Στο 51' η Βέροια πήρε πέναλτι από ανατροπή του Μπουόλι από τον Βασιλάκη. Στο 52' ο Μπουόλι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το 0-2. Στο 75' υπήρξε γύρισμα του Ισαακίδη για τον Μπουκουβάλα, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Παππάς. Μετά το σουτ του Ντουμάνη έξω από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ.

Στο 83' μετά από σέντρα του Μαντζουρανάκη και σουτ του Κωνσταντίνου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Ο Θεσπρωτός μείωσε σε 2-1 στο 94'. Μετά από γέμισμα στην περιοχή της Βέροιας, ο Μπονίγια πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2.

Θεσπρωτός: Παππάς, Βαλιέντε (64' Τρομπούκης), Βασιλάκης, Γώγος (59' Σεμερτζάκης), Ρίζος, Μίγγος, Διγκόζης (59' Μαντζουρανάκης), Δρίτσας (59' Μπίκας), Κωνσταντίνου, Λύγκας (66' Μαρτίνες) και Μπονίγια.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος (76' Μουχάλης), Περδίκης, Στίκας, Μπλέτσας, Ορφανίδης (76' Κατσούκης), Φασίδης (67' Ισαακίδης), Μπελεβώνης, Μπουκουβάλας και Μπουόλι.

Το πρόγραμμα της 4ης φάσης

08/10

Θεσπρωτός - Βέροια 1-2

09/10

16:00: Άγιος Νικόλαος - Νίκη Βόλου
16:00: Απόλλων Λάρισας - Καλλιθέα
16:00: ΟΦ Ιεράπετρας - Κηφισιά
16:00: Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου

12/10

15:00: Αλμυρός - Πανθρακικός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα