Τελικός Κυπέλλου: Το χρονοδιάγραμμα των επαφών της ΕΠΟ με αστυνομία, ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου: Το χρονοδιάγραμμα των επαφών της ΕΠΟ με αστυνομία, ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

bet365

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας θέλει από τις τουλάχιστον τρεις επερχόμενες συσκέψεις εντός της εβδομάδας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τα εισιτήρια των φιλάθλων και τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Ο τελικός της 21ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ θα βρει αντιμέτωπους τον περσινό κάτοχο του Κυπέλλου ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Λαμία στα ημιτελικά και ο ΠΑΟΚ άφησε εκτός τελικού τον Ολυμπιακό. Η ΕΠΟ έχει βάλει στόχο να διοργανώσει τελικό με χιλιάδες φιλάθλους και από τις δύο ομάδες αλλά δεν είναι στο χέρι της.

Πιο συγκεκριμένα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει σειρά από συσκέψεις που θα κρίνουν τι θα γίνει και πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο φιναλίστ. Στην ΕΠΟ θεωρούν σημαντική τη σύσκεψη με την ελληνική αστυνομία την Πέμπτη. Ενδεχομένως την Τετάρτη να γίνουν οι συσκέψεις με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και τα στελέχη του ΟΑΚΑ. Δεν είναι πάντως καθόλου δεδομένο πως ο στόχος των 40.000 - 50.000 φιλάθλων είναι εφικτός, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι συζητήσεις / συσκέψεις για να υπάρξει πλήρης εικόνα.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ΕΠΟ και όσα έχουν τονίσει έως και τις 10 Μαϊου θα πρέπει να ξέρουν τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορούν να έχουν στον τελικό. Η ΕΠΟ θα χρειαστεί 5.000 εισιτήρια για δικές της ανάγκες. Το αρμόδιο Υπουργείο με το οποίο θα μιλήσει για τον τελικό η ΕΠΟ είναι το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα