Τσόλακ: «Όλοι δώσαμε τα πάντα για την πρόκριση» (vid)

Newsroom
Τσόλακ: «Όλοι δώσαμε τα πάντα για την πρόκριση» (vid)

bet365

Ο μεγάλος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ ανέφερε πως όλοι οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν τα πάντα γι' αυτό το 1-1 με τον Ολυμπιακό που έδωσε την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς στον τελικό Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου με το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Ο Αντόνιο Τσόλακ που στο 108' πέτυχε το χρυσό γκολ για τους Θεσσαλονικείς, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για το τι σκέφτονταν πριν ακόμα μπει στο γήπεδο: «Από το ξεκίνημα του αγώνα σκεφτόμουν το πως θα σκοράρουμε ένα γκολ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλοι έδωσαν τα πάντα, όσοι έπαιξαν, τα παιδιά που ήταν στον πάγκο ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Είχαμε έντονα παιχνίδια όλη τη σεζόν, ξέραμε πως με ένα γκολ θα πάρουμε την πρόκριση και έτσι έγινε».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου πριν μπει στο γήπεδο: «Ήταν πολύ ωραίο το διάστημα αυτό. Ο Νέλσον που μπήκε αλλαγή μου έκανε την ασίστ. Κρατήσαμε μπάλα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Σημασία έχει πως είμαστε ένα όλοι μαζί, μια μεγάλη οικογένεια».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: «Τους τελικούς τους κερδίζεις, δεν τους παίζεις. Έχω παίξει και σε άλλους τελικούς. Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη, πόσο μάλλον όταν υπάρχει ένα τρόπαιο να διεκδικήσουμε. Έχουμε μέχρι τότε πολλά παιχνίδια στο κύπελλο και ρίχνουμε εκεί το βάρος μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα