ΠΑΟΚ: Πάσχα στο γήπεδο, εκτός ιατρικού δελτίου ο Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ: Πάσχα στο γήπεδο, εκτός ιατρικού δελτίου ο Βιεϊρίνια (vid)

bet365

Πάσχα στο γήπεδο θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς μετά την σημερινή προπόνηση το επόμενο ραντεβού των παικτών είναι για το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (24/4) στη Νέα Μεσημβρία.

Ο δεύτερος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό είναι μπροστά, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να επιστρέφουν το Μ. Σάββατο (23/4) στο γήπεδο και να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί τα προβλήματα που αφορούν τους τραυματίες της ομάδας, με το όνομα του Αντρέ Βιεϊρίνια να μην υπάρχει σήμερα στο ιατρικό δελτίο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει ο αρχηγός να είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, ενόψει της ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Λέο Ζαμπά υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στον ώμο και ξεκίνησε θεραπείες. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το Μ. Σάββατο (23/4) οι βασικοί του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο και rondo.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα