ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση

Newsroom
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση
Τα λάθη απαγορεύονται στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (Μ. Πέμπτη 19:30) στην κατάμεστη Τούμπα.

Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι στην προσπάθεια που κάνουν να πάρουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε όχι μόνο πέρυσι, αλλά και 4 φορές την τελευταία πενταετία, προκειμένου να πάει με τον αέρα του φαβορί στη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

Στον Ολυμπιακό η πίεση έχει αγγίξει το… κόκκινο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους. Oι «ερυθρόλευκοι» με δεδομένο ότι βρίσκονται «αγκαλιά» με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το 19ο «νταμπλ» στην ιστορία τους και 29ο Κύπελλο.

Η ρεβάνς στο Φάληρο ορίστηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ντέρμπι στο Κύπελλο παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και με κορυφαίες αποδόσεις στο live στοιχημα.

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο και διαβάστε ολη την ανάλυση και την παρουσίαση του αγώνα εδώ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα