«Τελικός» πριν από τον τελικό!

Newsroom
«Τελικός» πριν από τον τελικό!
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας, με στόχο το πρώτο βήμα προς τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Με 0% γκανιότα η «καυτή» αναμέτρηση της Τούμπας από την Interwetten.gr, όπως και άλλα έξι ματς, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Μονομάχησαν (και, μαθηματικά τουλάχιστον, μονομαχούν ακόμα) για τον τίτλο του βασιλιά της φετινής Super League Interwetten. Η μοίρα, όμως, θέλησε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να ανταμώσουν και στον δρόμο προς το έτερο εγχώριο τρόπαιο της σεζόν, αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος και οι Ερυθρόλευκοι θα τα… πουν στην Τούμπα στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού (Μεγάλη Πέμπτη 21/04, 19:30) με στόχο να κάνουν το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα προς έναν τίτλο που τα τελευταία πέντε χρόνια μονοπωλεί (σχεδόν) αποκλειστικά ο ΠΑΟΚ, αφού μετράει τέσσερις κατακτήσεις!

Η «καυτή» αναμέτρηση της Τούμπας προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή και περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από την μονομαχία ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, η Interwetten.gr θα προσφέρει άλλα έξι παιχνίδια με 0% γκανιότα μέχρι το Σαββατοκύριακο, στο οποίο βεβαίως η μπάλα θα παίζεται στο φουλ σε ολόκληρη την Ευρώπη, με επιλογές για όλα τα γούστα.

Ξεχωρίζει η σούπερ αναμέτρηση Ίντερ - Μίλαν (Μεγάλη Τρίτη 19/04, 22:00), στην ρεβάνς του 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, όπου παίζεται και η πρώτη θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Interwetten.gr προσφέρει το μιλανέζικο ντέρμπι με 0% γκανιότα, μαζί βεβαίως με πάνω από 190 ειδικά στοιχήματα με special αποδόσεις.

Η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα και τις παρακάτω πέντε, συναρπαστικές αναμετρήσεις: Έβερτον - Λέστερ (Μεγάλη Τετάρτη 20/04, 21:45), Τσέλσι - Άρσεναλ (20/04, 21:45), Μπέρνλι - Σαουθάμπτον (Μεγάλη Πέμπτη 21/04, 21:45), Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα (21/04, 22:30) και Βόλφσμπουργκ - Μάιντς (Μεγάλη Παρασκευή 22/04, 21:30).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα