Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνς για τη ρεβάνς με Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνς για τη ρεβάνς με Παναιτωλικό

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει αλλαγές στο βασικό του σχήμα με τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Τετάρτης για το Κύπελλο στο Φάληρο.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να πάρει αποστολή του Ολυμπιακού παίκτες όπως οι Κούντε, Ονιεκούρου και Λόπες. Επίσης προτίθεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες όπως ο Κίτσος.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ο Πορτογάλος προπονητής προσανατολίζεται να κατεβάσει μία 11άδα με τετράδα στην άμυνά του. Κάτω από τα δοκάρια το προβάδισμα πάει στον Τζολάκη. Για την τετράδα της άμυνας τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Ανδρούτσος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπα και Κίτσος (στόπερ είναι και ο Μπαγκαλιάνης).

Για τον άξονα υποψηφιότητα έχουν οι Κούντε και Μαντί Καμαρά ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπως του Φαντινγκά ή και του Σουρλή για να δώσουν βοήθειες (ή και η περίπτωση του Κανέ). Και για τριάδα πίσω από τον Ελ Αραμπί ή τον Τικίνιο υπάρχουν οι Ονιεκούρου, Βρουσάι και Λόπες. Εάν επιλέξει το 4-3-3 ο Μαρτίνς (και όχι το 4-2-3-1) τότε να παίξουν Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί και Βρουσάι στην επίθεση.

Θυμίζουμε στην αποστολή του Ολυμπιακού - που την Κυριακή θα έχει ντέρμπι με την ΑΕΚ και στις 17 Φλεβάρη αγώνα με την Αταλάντα εκτός - για το ματς με τον Παναιτωλικό έχουν επιλεγεί οι: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο Σοάρες, Σουρλής, Τζολάκης και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα