Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Παπέ Σισέ αλλάζει τα δεδομένα της άμυνας

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Παπέ Σισέ αλλάζει τα δεδομένα της άμυνας

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Παπέ Σισέ αλλάζει τα δεδομένα της άμυνας

bet365

Το come back του κορυφαίου στόπερ του φετινού Ολυμπιακού στις υποχρεώσεις της ομάδας αλλάζει το status της άμυνας.

Στα 26 του χρόνια ο Παπέ Αμπού Σισέ βιώνει την απόλυτη ποδοσφαιρική ωριμότητα. Έχοντας κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό βίωσε την κορυφαία του στιγμή με την Εθνική Σενεγάλης κατακτώντας το τρόπαιο του Copa Africa.

Φέτος στον Ολυμπιακό ο δίμετρος Σισέ έχει δώσει σημαντικές λύσεις με την εικόνα του, τη σταθερότητά του και την εμφανέστατη βελτίωσή του στο τακτικό και το αμυντικό κομμάτι. Ο Σισέ φέτος έχει 27 αγώνες με 5 γκολ και η επάνοδός του θα λύσει τα χέρια του Μαρτίνς με δεδομένο πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι σε μία πτωτική πορεία από πλευράς απόδοσης και ο Ουσεϊνού Μπα δεν λογίζεται για βασικός.

Η λογική υπαγορεύει πως ο Σισέ θα γυρίσει για να πάρει ξανά φανέλα βασικού δίπλα στον Μανωλά. Όπως ακριβώς επρόκειτο να συμβεί εξαρχής. Δεξιά και αριστερά οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ έχουν τον πρώτο λόγο ενώ στην περίπτωση που χρειαστούν τρεις στόπερ μπορούν να παίξουν Μανωλάς - Σισέ - Σωκράτης Παπασταθόπουλος ή Μανωλάς - Σισέ - Μπα.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπάρχει ως μία συμπληρωματική λύση ενώ ο Μάρκοβιτς είναι εκτός πλάνων. Εάν χρειαστεί άλλος στόπερ ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει από τη 2η ομάδα είναι ο Μπαγκαλιάνης και για τα άκρα της άμυνας ως αρ. μπακ είναι ο Κίτσος.

Ο Σισέ ή αλλιώς The Rock έχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού 119 αγώνες με 15 γκολ και στον πειραϊκό σύλλογο έχει παίξει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του. Με την επιστροφή του σίγουρα θα βοηθηθεί η άμυνα του Ολυμπιακού στο να δέχεται λιγότερες φάσεις είτε χαμηλά είτε ψηλά ενώ αναμφίβολα θα δώσει και λύσεις στην επίθεση κυρίως από στατικές φάσεις.

Ένα come back που έρχεται σε μία σημαντική χρονικά περίοδο με ματς όπως το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και φυσικά με τους 2 αγώνες με Αταλάντα στις 17 και 24 Φλεβάρη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα