Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, μόνο πρόκριση με ΠΑΟΚ»

Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, μόνο πρόκριση με ΠΑΟΚ»

Newsroom
Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, μόνο πρόκριση με ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης, έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου στη σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Μετά την εμφατική νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, άπαντες στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (09/02, 20:00, Cosmote Sport 1HD, Live Gazzetta).

Μετά την «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στους «κιτρινόμαυρους», δίνοντας το σύνθημα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

«Δεν βγάλαμε νωρίς αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά μετά το πρώτο γκολ κάναμε αυτό που έχουμε πει πως χρειαζόμαστε. Τελειώσαμε το ματς πετυχαίνοντας γρήγορα κι άλλα γκολ», ανέφερε αρχικά ο 41χρονος τεχνικούς στους παίκτες το για το 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και συνέχεια μίλησε για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στρεφόμαστε σε αυτό με τον ΠΑΟΚ που ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό είναι. Δεν έχουμε περιθώρια για τίποτε άλλο, τίποτε διαφορετικό, εκτός από το να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Με Άμραμπατ πίσω από τον Αραούχο

Ολα δείχνουν πάντως ότι ο προπονητής της ΑΕΚ, προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Άμραμπατ αντί του Γέβτιτς πλαισιώνοντας τους Γκαρσία και Τσούμπερ πίσω από τον φορμαρισμένο Αραούχο. Από την άλλη δεν θα μπορεί όπως όλα δείχνουν να υπολογίζει στους Βράνιες, Στάνκοβιτς και Μάνταλο, καθώς την Δευτέρα (07/02) γυμνάστηκαν ατομικά και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη είναι εξαιρετικά απίθανη. Οπως επίσης «νοκ-άουτ» για τη ρεβάνς έχει τεθεί και ο τιμωρημένος Μοχαμάντι μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνη. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Τζαβέλλας και Σιμόες, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν και θέση στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα