ΑΕΚ: Οι Στάνκοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο και Σάκχοφ έζησαν το ματς στην Τούμπα σαν να ήταν στην αποστολή

ΑΕΚ: Οι Στάνκοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο και Σάκχοφ έζησαν το ματς στην Τούμπα σαν να ήταν στην αποστολή

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι Στάνκοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο και Σάκχοφ έζησαν το ματς στην Τούμπα σαν να ήταν στην αποστολή

bet365

Οι τέσσερις μη διαθέσιμοι παίκτες της ΑΕΚ που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στην ομάδα έζησαν έντονα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σαν να ήταν στην αποστολή.

Στάνκοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο και Σάκχοφ λόγω ανετοιμότητας και προβλημάτων που αντιμετώπιζαν δεν βρίσκονταν στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Όλοι τους έζησαν έντονα το παιχνίδι λες και βρίσκονταν στην αποστολή. Και οι τέσσερις έφτασαν στην Τούμπα με το πούλμαν της ΑΕΚ και έμειναν στα αποδυτήρια μέχρι και τη στιγμή που έφυγε και ο τελευταίος συμπαίκτης τους για τον αγωνιστικό χώρο πριν αρχίσει το ματς. Μάλιστα ήταν μέσα στην ομιλία του Αργύρη Γιαννίκη στους παίκτες πριν τη σέντρα σαν να έπαιζαν και αυτοί και συμμετείχαν στον όρκο των κιτρινόμαυρων στα αποδυτήρια. Όλοι τους ήταν κοντά στους συμπαίκτες τους και με την έναρξη του αγώνα ανέβηκαν σε μία από τις σουίτες της Τούμπας.

Από εκεί παρακολούθησαν την αναμέτρηση με μεγάλη αγωνία και ένταση και μάλιστα στο γκολ του Τσούμπερ πετάχτηκαν από τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν, αλλά το τέρμα τελικώς ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω του VAR. Βλέποντας την εικόνα της ΑΕΚ στο γήπεδο ήταν σίγουροι ότι η Ένωση θα έβρισκε το γκολ λέγοντας στους υπόλοιπους που ήταν δίπλα τους: «Μην ανησυχείτε. Είμαστε καλύτεροι, αποκλείεται να μην βάλουμε ένα γκολ, εμείς το δικαιούμαστε».

Τελικώς η ΑΕΚ δεν βρήκε ποτέ το γκολ που ενδεχομένως να της έδινε τη δυνατότητα να φύγει νικηφόρα από την Τούμπα. Γι' αυτό άλλωστε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ οι παίκτες της Ένωσης ήταν... σκασμένοι, καθώς παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Κι αυτό, όπως ήταν λογικό, τους άφησε μια γεύση απογοήτευσης στο φινάλε...

Οι Στάνκοβιτς, Αραούχο, Άμραμπατ και Σάκχοφ στην Τούμπα

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα