ΑΕΚ: Τι έλεγαν οι παίκτες στα αποδυτήρια μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τι έλεγαν οι παίκτες στα αποδυτήρια μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια της Τούμπας δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν πήραν τη νίκη με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. «Ήμασταν καλύτεροι, ήρθαμε με τόσα προβλήματα, από καθαρή ατυχία δεν κερδίσαμε», έλεγαν.

Το 0-0 του πρώτου ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου στην Τούμπα άφησε μια γεύση απογοήτευσης στην ΑΕΚ καθώς οι κιτρινόμαυροι δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ. Μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια της Τούμπας, οι παίκτες της Ένωσης ήταν... σκασμένοι για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη. «Όλες οι καλές φάσεις του αγώνα ήταν δικές μας και από καθαρή ατυχία δεν φεύγουμε νικητές», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Αυτός που ήταν απαρηγόρητος ήταν ο Γέβτιτς για την ευκαιρία που είχε στο πρώτο μέρος. «Όταν σούταρα ήμουν σίγουρος για το γκολ γιατί είχα διαβάσει τις αντιδράσεις του Πασχαλάκη και ήξερα ότι στέκεται απέναντι από το σουτ. Αρκούσε να στείλω την μπάλα στη γωνία αλλά με διάβασε σωστά και το έβγαλε. Δεν πιστεύω ότι δεν σκόραρα», έλεγε ο Ελβετός μεσοεπιθετικός.

Ο Τσούμπερ από την πλευρά του... χτυπιόταν για το οφσάιντ στο γκολ που σημείωσε, το οποίο του το ακύρωσε το VAR, και δεν μπορούσε να πιστέψει στην ατυχία του καθώς του είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο και μάλιστα δύο φορές.

«Ήρθαμε με τόσα προβλήματα, ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να φύγουμε με τη νίκη», τόνιζαν οι παίκτες στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, βγάζοντας όμως αποφασιστικότητα και πείσμα για να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα