Ανακοίνωση ΑΕΛ: «Η επιλογή της σύνθεσης με τον ΠΑΟΚ ήταν κοινή απόφαση των Φυντάνη και Κούγια»

Newsroom
Ανακοίνωση ΑΕΛ: «Η επιλογή της σύνθεσης με τον ΠΑΟΚ ήταν κοινή απόφαση των Φυντάνη και Κούγια»

bet365

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της στέκεται στη λήψη των αποφάσεων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με την 11άδα αλλά και τη συνέχεια για την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το ματς με τον ΠΑΟΚ που αναφέρεται και στην 11άδα:

Είμαστε υποχρεωμένοι, παρά το ότι στην ΑΕΛ όλα τα μέλη του Δ.Σ. είναι ελεύθερα να εκφράζουν τις απόψεις τους, να διαφωνήσουμε και να μην επιβεβαιώσουμε τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λαμπρογιώργος. Την αποκλειστική ευθύνη για τις επιλογές των παικτών της ενδεκάδας, αλλά και των συστημάτων που παίζει η ΑΕΛ έχει ο προπονητής μας κ. Ηλίας Φυντάνης και ουδείς άλλος.

Στον χθεσινό αγώνα η επιλογή της συνθέσεως ήταν κοινή απόφαση του κ. Φυντάνη με τον κ. Κούγια για να χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα και να τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνισθούν ως βασικοί και να αποδείξουν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΛ, όχι μόνο πρόσκαιρα, αλλά και για το μέλλον και να οδηγήσουν τον οργανισμό της ΑΕΛ και τους στόχους της σε μία διαφορετική φιλοσοφία με περισσότερους Έλληνες και Λαρισαίους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο στο ρόστερ αλλά και στις βασικές επιλογές της ενδεκάδας.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα η αναγκαιότητα της παραμονής στην Super League 1, τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και η αναγκαιότητα της άμεσης επιστροφής την τρέχουσα περίοδο στην Super League 1 δεν επέτρεψε την εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας.

Έτσι φτάσαμε πέρυσι με τις επιλογές του κ. Γρηγορίου και τη σύμφωνη γνώμη του κ. Κούγια λόγω της εμπιστοσύνης του σε αυτόν να έχουμε 26 αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, αλλά και φέτος αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε με 6 αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές με πανάκριβα συμβόλαια που δυστυχώς ελάχιστοι από αυτούς μέχρι τώρα μας έχουν δικαιώσει, δημιουργώντας πολλές φορές και σοβαρά εξωαγωνιστικά προβλήματα. Στο χθεσινό παιχνίδι στενοχωρηθήκαμε γιατί μας εκλάπη η νίκη, αλλά τα κέρδη από την εμφάνιση των Σουλούκου, Γκοτζαμανίδη, Θεολόγου, Μαϊδανού, Γαρουφαλιά, Tahar και Κούστα ήταν τεράστια.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει Δ.Σ. παρουσία και όλων των προπονητών για να συζητηθεί το πολύ σοβαρό θέμα εάν είναι δυνατόν με το υπάρχον ρόστερ των 36 παικτών να κατακτηθεί ο στόχος της ανόδου, αλλά και να ενταχθούν πλέον στην ομάδα ως βασικοί οι τερματοφύλακες αδελφοί Αντωνόπουλοι, ο στόπερ Αγγελούλης, οι μπακ Τσέλα και Γρηγορόπουλος, οι χάφ Κουτσιανούλης, Δάκτυλας, Μιλτιάδης, Ζησούλης και οι επιθετικοί Τσουμάνης, Νίνο και Ζαχαράκης.

Ο χθεσινός αγώνας δείχνει το δρόμο και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στην Λάρισα δεν ήρθαν ούτε για διακοπές, ούτε για να γεμίζουν τα νυκτερινά κέντρα της πόλης έως τις πρωινές ώρες και ακολούθως από τα ξενύχτια να τραυματίζονται με μυϊκά προβλήματα. Αυτή την στιγμή έχουμε την χρυσή ευκαιρία με τους μυθικούς Καραπιάλη, Παραφέστα, Αργυρούλη, Ζιώγα στα αποδυτήρια μας, να χτίσουμε και για το παρόν και για το μέλλον, αφού δεν υπάρχει άλλη ομάδα της περιφέρειας στην Ελλάδα που να έχει υποδομές σαν το προπονητικό κέντρο «Βασίλης Καραπιάλης» και του ιστορικού σταδίου «ΑΛΚΑΖΑΡ» μετά την ανακατασκευή του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα