Ολυμπιακός: Πρώτη φορά ο Βρουσάι είχε δύο ασίστ σε αγώνα των Πειραιωτών (vids)

Ολυμπιακός: Πρώτη φορά ο Βρουσάι είχε δύο ασίστ σε αγώνα των Πειραιωτών (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πρώτη φορά ο Βρουσάι είχε δύο ασίστ σε αγώνα των Πειραιωτών (vids)

bet365

Ο διεθνής winger Μάριος Βρουσάι για τρίτη φορά στην καριέρα του και για πρώτη με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε δύο ασίστ σε μία αναμέτρηση.

Προφανώς ήταν ένα ματς με το Λεβαδειακό που τα θετικά στοιχεία για τον Ολυμπιακό ήταν λιγότερα από τα πέντε δάχτυλα ενός χεριού.

Παρόλα αυτά μες στους παίκτες που προσπάθησαν να προσφέρουν και είχαν μία πιο καλή εικόνα ήταν ο Μάριος Βρουσάι. Ο 23χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού φέτος έχει 12 αγώνες με 1 γκολ και 3 ασίστ (3 σύμφωνα με τα στοιχεία του Wyscout). Η κορυφαία πλατφόρμα στατιστικής του έχει δώσει 2 ασίστ στο παιχνίδι των Πειραιωτών. Η μία ήταν ξεκάθαρη με το φάουλ του στο κεφάλι του Σεμέδο ενώ στην άλλη μπορεί να βρέθηκε και το πόδι του Τικίνιο στην πορεία της μπάλας προτού σουτάρει ο Λόπες.

Ο Βρουσάι είχε λοιπόν 2 ασίστ με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Λεβαδειακό και την ήττα με σκορ 3-2 στη Λιβαδειά. Είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό στη θητεία του στον Ολυμπιακό και η τρίτη στην καριέρα του. Με μία υποσημείωση. Στο ένα από τα δύο παιχνίδια της Βίλεμ που το έχει κάνει αυτό έχουν μετρηθεί ως ασίστ τα 2 (!) κερδισμένα του πέναλτι που έκανε γκολ και στις δύο περιπτώσεις ο Ίσακ (είναι κάτι που συμβαίνει).

Ειδικότερα οι 3 φορές του Βρουσάι που είχε 2 ασίστ

  • 1η Δεκεμβρίου 2021: Με τη φανέλα του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό στο 3-2 (ήττα της ομάδας του και είχε 2 ασίστ)
  • 30 Μαρτίου 2019: Στο ματς της Βίλεμ με τη Φορτούνα που έληξε 3-2 (νίκη της Βίλεμ που έπαιζε) είχε 2 ασίστ
  • 21 Ιανουαρίου 2019: Στο ματς της Τβέντε με τη Βίλεμ που έληξε 2-3 υπέρ της Βίλεμ είχε 2 ασίστ


@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα