ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης άλλαξε όλη την ενδεκάδα για το ματς με την Κηφισιά

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης άλλαξε όλη την ενδεκάδα για το ματς με την Κηφισιά

bet365

Όπως αναμενόταν, ο τεχνικός της ΑΕΚ προχωράει σε ολικό rotation για το πρώτο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ.

Πολλές αλλαγές αναμενόταν να πραγματοποιήσει ο Αργύρης Γιαννίκης στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά. Ο 41χρονος κόουτς της Ένωσης άλλαξε όλη την ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκουράζοντας βασικές του επιλογές και δίνοντας χρόνο σε παίκτες που μέχρι στιγμής είτε έρχονταν από τον πάγκο είτε γενικότερα δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή.

Ο Τσιντώτας είναι κάτω από την εστία, στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Τζαβέλλας με τον Σβάρνα στο πλάι του, αριστερά ο Χατζισαφί και δεξιά ο Ρότα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Γιαννίκης ξεκινάει το δίδυμο των Λε Ταλέκ και Σάκχοφ, με τον Γέβτιτς μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Τάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Λάτσι, Μήτογλου, Μιτάι, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Αραούχο και Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα