Πρόκριση για το Αιγάλεω σε ματς θρίλερ με τα Χανιά, οι ομάδες της 4ης φάσης του Κυπέλλου

Newsroom
Πρόκριση για το Αιγάλεω σε ματς θρίλερ με τα Χανιά, οι ομάδες της 4ης φάσης του Κυπέλλου

bet365

Το Αιγάλεω επικράτησε με 2-1 στην παράταση των Χανίων στο γήπεδο της Καλλιθέας και πήρε την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρκετή ένταση και αγωνία είχε το ματς μεταξύ του Αιγάλεω και των Χανίων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα παιχνίδι με τρεις αποβολές (δύο για τα Χανιά και μία για το Αιγάλεω), η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση με το Αιγάλεω να κάνει την ανατροπή και να επικρατεί με 2-1.

Ο Μπαΐροβιτς με πέναλτι από το πρώτο μέρος έδωσε το προβάδισμα στην κρητική ομάδα, ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48') με εύστοχη επίσης εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιγκίρη το Αιγάλεω έκανε το 1-1. Το σκορ διατηρήθηκε ως το τέλος με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Ήδη οι δύο ομάδες είχαν μείνει με δέκα παίκτες από το 85', λεπτό κατά το οποίο αποβλήθηκαν οι Τριανταφυλλάκος και Τσιλιγκίρης.

Αυτός που έδωσε την πρόκριση στην παράταση για το Αιγάλεω ήταν ο Χοτζάλι, ο οποίος με δικό του γκολ στο 93' διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με το Αιγάλεω να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στην 4η φάση του Κυπέλλου. Τα Χανιά τελείωσαν το ματς με εννιά παίκτες λόγω της αποβολής και του Παναγιωτούδη στο 114'.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού όλη η ομάδα του Αιγάλεω πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση μαζί με τους φίλους της στις εξέδρες. Στα αποδυτήρια μάλιστα οι παίκτες του Αιγάλεω σήκωσαν στα χέρια τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Άρη Παλτόγλου.

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης (Παναγιώτου), Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (76΄Σκεντεράι), Τσιλιγκίρης, Καββαδίας (68′ Χοτζάλι), Τριμμάτης (77΄Καθάριος, 114΄Καλύβας), Σαμπανίδης (60΄Μπαρμπαρούσης)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Κογιετέ (54΄Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης (54΄Τσαμούρης), Βασιλακάκης (54′ Τριανταφυλλάκος), Κάρλος (94΄Πατάπης), Βάρκας (68′ Κολλάς), Βασιλόγιαννης, Μπαϊροβιτς (73′ Βογιατζής), Παναγιωτούδης

Την Πέμπτη (30/9) θα λάβει χώρα η κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ και αναμένεται να διεξαχθούν στις 6 Οκτωβρίου. Στην κληρωτίδα για την 4η φάση θα μπουν οι 23 ομάδες που προκρίθηκαν και θα βγουν 9 ζευγάρια. Πέντε ομάδες θα περάσουν χωρίς αγώνα στην 5η φάση. Εκεί θα πάρουν μέρος οι 14 ομάδες που θα προκριθούν, οι οποίες θα πλαισιωθούν από τις 10 ομάδες της Super League Interwetten, εξαιρουμένων των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση της 4ης φάσης: Προοδευτική, Διαγόρας, Καλαμάτα, Εργοτέλης, Κηφισιά, Καλλιθέα, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΦΣ Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΑΕΛ, Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Υπάτου, Αλμωπός Αριδαίας και Αιγάλεω.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα