Χυδαίες βρισιές για συζύγους και μητέρες μεταξύ Ζλάταν και Λουκάκου! (vid)

Gazzetta team
Χυδαίες βρισιές για συζύγους και μητέρες μεταξύ Ζλάταν και Λουκάκου! (vid)

bet365

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλεσε «γαϊδαράκο» τον Ρομελού Λουκάκου και αυτός του απάντησε με χυδαίο τρόπο, λέγοντας του ότι «γαμ... εσένα και την γυναίκα σου».

Με εκφράσεις που ακούς περισσότερο σε έναν καυγά του δρόμου εκτοξεύτηκε η ένταση μεταξύ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομελού Λουκάκου, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι Κυπέλλου της Ίντερ με την Μίλαν.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Σουηδός επιθετικός των Ροσονέρι είπε στον Βέλγο άσο των Νερατζούρι στα αγγλικά «πήγαινε να κάνεις τις μαλ... σου με τα βουντού, μικρέ γαϊδαράκο».

Ο Λουκάκου θεώρησε ότι ο Ίμπρα βρίζει την οικογένειά του και του απάντησε σε έξαλλη κατάσταση: «Γαμ... εσένα και την γυναίκα σου, μιλάς για την μητέρα μου;». Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψε τα (πολύ) χειρότερα ανάμεσα σε δύο θηρία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα