CIES: Έτοιμος για την Εθνική Κύπρου ο Ευαγόρας Αντωνίου
Το«CIES», δημοσίευσε έρευνα που παρουσιάζει τους παίκτες κάτω των 25 ετών είναι έτοιμοι για ντεμπούτο με την Εθνική τους ομάδα.
Όσον αφορά την Εθνική Κύπρου, στην πρώτη θέση είναι ο Ευαγόρας Αντωνίου του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει βαθμολογία της τάξεως του 69.9. Από κοντά ακολουθεί ο Δανιήλ Παρούτης της Ανόρθωσης (69.6) και ο Χριστόφορος Φραντζής της ΑΕΛ (69.3).
Δείτε παρακάτω την πρώτη δεκάδα των παικτών που σύμφωνα με το CIES είναι έτοιμοι για ντεμπούτο με την ομάδα του Μάντζιου:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
