ΑΕΚ Λάρνακας: Ανγκιέλσκι με τη νέα χρονιά…
Πρόβλημα έχει προκύψει στην ΑΕΚ η οποία θα αναγκαστεί να πορευτεί χωρίς τον Κάρολ Αγκιέλσκι στα επόμενα της παιχνίδια. Ο Πολωνός επιθετικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα απουσιάσει ένα μήνα και κάτι, έτσι πλέον θα επανέλθει αρχές του 2025.
Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις ακόλουθες αναμετρήσεις: ΠΑΕΕΚ (κύπελλο), Απόλλωνα (εντός), Πάφο (εκτός), Ομόνοια (εντός) και μάλλον με Εθνικό Άχνας (εκτός). Η κατάσταση του θα παρακολουθείται από τους γιατρούς της ομάδας με στόχο την συντομότερη επιστροφή του.
Είναι και άτυχος ο Πολωνός μιας και ο τραυματισμός έρχεται σε μία περίοδο που ο ίδιος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό θα τον πάρει πίσω και θα στερήσει και από την ΑΕΚ τη δυνατότητα να τον έχει στη διάθεση της να βοηθήσει στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.
Μικροπρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Εκπολό αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό. Αναμένεται να ξεκουραστεί από την αναμέτρηση με την ΠΑΕΕΚ για το Κύπελλο και λογικά θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Απόλλωνα. Τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης έχουν ήδη κυκλοφορήσει για τους φίλους της ΑΕΚ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
