ΑΕΚ Λάρνακας: Ευχάριστα νέα για Ροντέν και Ναούμ

ΑΕΚ Λάρνακας: Ευχάριστα νέα για Ροντέν και Ναούμ

Newsroom
aek

bet365

Ευχάριστα νέα για τον Χένινγκ Μπεργκ και το επιτελείο του, που είδαν τους Μάρκους Ροντέν και Γιώργο Ναούμ να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά από τον τραυματισμό που τους ταλαιπωρούσε.

Στη διάθεση του Χένιγκ Μπεργκ τέθηκαν οι Μάρκους Ροντέν και Γιώργος Ναούμ, καθώς σήμερα συμμετείχαν κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα της ΑΕΚ Λάρνακας. Αμφότεροι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού, όμως πλέον επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Το ερώτημα είναι εάν θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι στον κατάλληλο βαθμό, ούτως ώστε ο τεχνικός των «κιτρινοπράσινων» να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Cyprus League, με αντίπαλο την Καρμιώτισσα (25/11).

Να υπενθυμίσουμε πως οι Λαρνακείς θα δώσουν φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού, το πρωί της Παρασκευής (15/11, 11:00), ωστόσο η συμμετοχή των Ροντέν και Ναούμ κρίνεται δύσκολη.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα