Πανιώνιος: «Κλείνει» Γροντή

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: «Κλείνει» Γροντή

bet365

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχωράει ο Πανιώνιος, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ και του Ηρακλή, Δημήτρη Γροντή.

Στον Πανιώνιο έχουν σηκώσει μανίκια και βάζουν τις βάσεις για την επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό την φετινή σεζόν, ετοιμάζουν μια ομάδα που θα καταφέρει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα να σώσει την χρονιά και να μπουν οι βάσεις ώστε την επόμενη να ξεκινήσει σιγά σιγά την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα βασιζόμενοι κυρίως στην Κ-19 η οποία θα πλαισιώνεται από έμπειρους παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο. Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Δημήτρης Γροντής ο οποίος ετοιμάζεται να βοηθήσει και αυτός με την σειρά του τη νέα προσπάθεια, φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου. Ο 26χρονος μέσος είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ιστορικό και όλα δείχνουν ότι θα γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Ο Γροντής μπορεί να είναι μόλις 26 ετών, αλλά κουβαλάει τεράστια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ατρόμητο, Ηρακλή, ΑΕΛ στην Super League, αλλά και στην Super League 2 με την φανέλα του Εργοτέλη. Την περσινή σεζόν ο Γροντής ήταν στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΣΙΛ.

Διαβάστε επίσης:

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα