Πανιώνιος: Νέα κλήρωση στον 6ο όμιλο, ξανακληρώνει και για Κέρκυρα - Πλατανιά!

Gazzetta team
Πανιώνιος: Νέα κλήρωση στον 6ο όμιλο, ξανακληρώνει και για Κέρκυρα - Πλατανιά!

bet365

Κληρώσεις εκ νέου σε τρεις ομίλους της Γ΄εθνικής γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, λόγω της συμμετοχή του Πανιωνίου, του Πλατανιά και της Κέρκυρας!
Ο κ. Δημητρίου που φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ μεταξύ άλλων τόνισε:
«Ο Πανιώνιος θα τοποθετηθεί στον έκτο όμιλο. Ο Πλατανιάς στον δέκατο όμιλο, τον Κρητικό και η Κασσιόπη στον πέμπτο. Θα πρέπει όμως να κάνουμε ξανά την κλήρωση για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 18/10, να πάει δηλαδή μία εβδομάδα πίσω. Οπότε περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί 8/10».
Για το ενδεχόμενο επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα: «Είναι αδιανόητο να υπάρχουν εξέδρες 2000-3.000 θέσεων και να μην βγαίνει μία απόφαση για το 10%, να είναι δηλαδή μέσα στα γήπεδα 200 άτομα για να βγάζουν τα έξοδα τα ερασιτεχνικά σωματεία. Εχουν πολλά έξοδα και τα συντηρούν οι παράγοντες. Κάνω έκκληση στους δύο υπουργούς, τον Κικίλια και τον Αυγενάκη, άνθρωποι του αθλητισμού αμφότεροι, να υπάρχει το 10% ανάλογα με τη χωρητικότητα του γηπέδου. Δεν ζητάμε 20% και 30%. Εγώ προσωπικά ζητάω το 10% στα πρωταθλήματα των Ενώσεων και στα πρωταθλήματα Γ' Εθνικής, γιατί ποιος θα πληρώνει τα έξοδα διαιτησίας, που 200 ευρώ στα τοπικά πρωταθλήματα και τουλάχιστον 1000 ευρώ στη Γ' Εθνική;».
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα