Μουτσοτρίγκο: «Στον Ιωνικό ένιωθα σημαντικός»

Μουτσοτρίγκο: «Στον Ιωνικό ένιωθα σημαντικός»

Gazzetta team
Μουτσοτρίγκο: «Στον Ιωνικό ένιωθα σημαντικός»

bet365

Ο Ντάριο Μουτσοτρίγκο μίλησε για τα όσα πέρασε στον Ιωνικό, θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές του στη Νεάπολη και φυσικά την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Το Ionikos fc έψαξε και βρήκε το Ντάριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του ανοίγοντας μας την καρδιά του.

-Ντάριο καλησπέρα. Να μπούμε κατευθείαν στο ..ψητό. Εχουν περάσει τόσα χρόνια και ο κόσμος του Ιωνικού ακόμα σε θυμάται. Πως αισθάνεσαι για αυτό και τι θυμάσαι από την τριετία σου στο σύλλογο;

Aπ: Θυμάμαι σχεδόν τα πάντα! Εζησα εξαιρετικές στιγμές στον Ιωνικό, ο κόσμος ήταν πολύ παθιασμένος και οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω πολύ σημαντικός.

- Είχες μία γενική αποδοχή απο τον κόσμο είναι αλήθεια

Απ: Πιστεύω ότι άφησα καλό όνομα στην Ελλάδα και όλοι οι φίλαθλοι με σεβάστηκαν για την παρουσία μου. Είμαι ευγνώμων που βρέθηκα στην Ελλάδα και γνώρισα τον πολιτισμό, τους ανθρώπους και τις παραδόσεις της.

-Ποιά ήταν η πιο έντονη στιγμή σου στην ομάδα;

Aπ; Αναμφισβήτητα η χρονιά που καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη!

-Ενα ακόμα σπουδαίο επίτευγμα ήταν ο τελικός του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Μπήκες ως αλλαγή σε εκείνο το παιχνίδι. Σε πείραξε που δεν ξεκίνησες βασικός;

-Απ. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα. Αλλά από την άλλη ήμουν επαγγελματίας και έπρεπε να σεβαστώ την επιλογή του προπονητή.

-Σκόραρες 23 γκολ με τη φανέλα του Ιωνικού . Ποιο γκολ θυμάσαι περισσότερο;

-Aπ: Μπορώ να σου πω τα γκολ που έβαλα κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα μας. Στο γήπεδο μας.

Ποια η σχέση σου με τους προπονητές που συνεργάστηκες στον Ιωνικό;

Aπ: Nα πω ότι έχω σεβασμό και για τους δύο. Την πρώτη χρονιά με τον Σέρτζιο Μαρκαριάν υπήρχε ένα πρόβλημα γραφειοκρατικό καθώς δεν μπορούσα να αγωνιστώ,χάνοντας τα πρώτα παιχνίδια μιας και έπρεπε να πάω στο Περού να φέρω την ελευθέρας μου.Εν συνεχεία έπρεπε να δουλέψω για να μπω στην ομάδα η οποία είχε πολύ καλά άποτελεσματα. . Αλλά όπως σου είπα και πριν ,κοιτάω πάντα μπροστά, ημουν αφοσιωμένος στην προπόνηση για να μπορώ να ξεκινάω. Ο Σέρτζιο ήθελε και κατάφερε να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα.

Από την άλλη, ο κος Μπλαχίν ήταν ένας ευθύς άνθρωπος που έχει ασχοληθεί όλη του τη ζωή με το ποδόσφαιρο . Εμαθα πολλά απο εκείνον καθώς πάντα σέβομαι και σεβόμουν τις αποφάσεις του προπονητή.

Θυμάσαι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που η ομαδα βγήκε Ευρώπη;

Aπ: Ναι ! Θυμάμαι είχαμε βάψει τα μαλλιά μας και πραγματικά το απολαύσαμε. Ηταν όμως και απόλαυση για τους οπαδούς μας!

Μιλάς με παλιούς σου συμπαίκτες; Εχεις επαφή;

Απ: Δεν έχω πολλές επαφές, αλλά έχω αρκετούς φίλους στα Social.

Ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο πλέον;

Είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Δούλεψα σε κάποιες ομάδες και κάνω κάποιες σπουδές για να μπορέσω να γίνω προπονητής . Περιμένω να δω τι θα γίνει.

Πριν απο κάποιο καιρό είχαμε δεί ένα βίντεο από κάποιο σόου του Περού το οπoίο είχε να κάνει με χορό και παρατηρήσαμε ότι ήσουν και εσυ εκεί. Συμμετείχες ;

Απ: Ηταν ένα απο τα πιο διάσημα σοου στη χώρα που ήθελε να χορέψω αλλά τελικά δεν το έκανα.

Ενα μήνυμα θα θέλαμε να στείλεις στον κόσμο του Ιωνικού

Απ: Να πω ότι ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην Ελλάδα γιατί την ένιωσα σαν στο σπίτι μου . Αλλά ότι έγινε ,έγινε. Στους φίλους του Ιωνικού να στείλώ μία μεγάλη αγκαλιά από το Περού και να τους πω ότι δεν θα σταματήσω να υποστηρίζω την ομάδα στην οποία έζησα σπουδαία πράγματα στην καριέρα μου. Παράλληλα, σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να μάθω νέα για την ομάδα και κάποια στιγμή θα έρθω στην Ελλάδα να σας δω και απο κοντά. Και με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο ο Θεός να σας ευλογεί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα