Γιόρτασαν την άνοδο μαζί με τον Βαρέλα στη Μελίτη (pics)

Γιόρτασαν την άνοδο μαζί με τον Βαρέλα στη Μελίτη (pics)

Gazzetta team
Γιόρτασαν την άνοδο μαζί με τον Βαρέλα στη Μελίτη (pics)

bet365

Με προσκεκλημένο τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, γιόρτασαν στη Φλώρινα την άνοδο του Μελιτέα Μελίτης από την Α1 κατηγορία στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Καταλογίστηκαν τουλάχιστον πέντε κάρτες στον αγώνα Χετάφε - Μπέτις; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά ο Μελιτέας Μελίτης, που στέφθηκε πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Φλώρινας, καταφέρνοντας το μοναδικό επίτευγμα να ολοκληρώσει τη σεζόν έχοντας το απόλυτο των νικών (22).

Στην τελευταία αγωνιστική, οι παίχτες του Μελιτέα επιβλήθηκαν με 3-0 του ΠΑΣ Φλώρινα και πανηγύρισαν με τους φιλάθλους τους τη νίκη και την άνοδο στην κατηγορία, όπου θα κάνουν παρέα στον Ερμή Αμυνταίου.

Η διοίκηση του Μελιτέα επιφύλαξε και μια μεγάλη έκπληξη σε όλους τους φιλάθλους, καθώς είχε προσκεκλημένο τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα, που έκανε και την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή, ενώ φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους και μοίρασε αυτόγραφα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Παπαδόπουλο και συμμετείχε κι αυτός στη χαρά της Μελίτης.

Οι ιθύνοντες της Μελίτης, στο ημίχρονο του παιχνιδιού έδωσαν για ενθύμιο μια φανέλα της ομάδας στον Φερνάντο Βαρέλα κι αυτός με τη σειρά του μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους που γέμισαν το γήπεδο.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή (όχι το επίσημο) στον αρχηγό της ομάδας Ιορδάνη Ρωμαίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα