Μελιόπουλος: Επέστρεψε στην ενεργό δράση τέσσερα χρόνια μετά την απόσυρση

Ο Μελιόπουλος επέστρεψε στην ενεργό δράση

bet365

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος, ο οποίος το 2019 ανακοίνωσε ξαφνικά την απόσυρσή του όντας παίκτης του ΠΑΟΚ μόλις σε ηλικία 19 ετών, επέστρεψε στα γήπεδα για λογαριασμό της Θύελλας Κατσικάς.

Τον Οκτώβριο του 2019 η είδηση της απόσυρσής του από την ενεργό δράση έκανε αίσθηση. Στα 19 του χρόνια, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου που «έλαμπε» από 17 χρονών στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας, έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του θέλοντας να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μελιόπουλο, ο οποίος τέσσερα χρόνια μετά επιστρέφει στα γήπεδα για λογαριασμό της Θύελλας Κατσικάς.

Ο 23χρονος πλέον αμυντικός μέσος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο των Ιωαννίνων που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, ο οποίος δραστηριοποιείται στην πόλη που ο Μελιόπουλος πραγματοποιεί τις σπουδές του και κατάφερε να τον πείσει να φορέσει ξανά τα εξάταπα παρουσιάζοντας το πλάνο του για τη νέα χρονιά.

Ο Μελιόπουλος συνολικά κατέγραψε 35 συμμετοχές με την Ξάνθη (1 γκολ, 1 ασίστ), επιλέγοντας να αποσυρθεί μόλις λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θύελλας:

«Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο Μελιόπουλο Δημήτριο.

Τα λόγια περισσεύουν για τον Μελιό.

Με θητεία στην Ξάνθη και την SL1 όπου η παρουσία του στην ακριτική ομάδα τον οδήγησε μετέπειτα με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων (παίδων,νέων,ελπίδων) και τώρα στην Θύελλα Κατσικάς.

Η διοίκηση γνωρίζοντας ότι ο Μελιό πραγματοποιεί τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της πόλης μας κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά, παρουσίασε το πλάνο που έχει η ομάδα για τη νέα χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έτσι ήρθαμε σε συμφωνια.

Αναγνωρίζοντας το ποδοσφαιρικό ταλέντο του, την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει από την SL1 και τις εθνικές ομάδες, δώσαμε τα χέρια με τον έμπειρο μέσο και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε του στόχους που έχουμε θέση.

Καλωσορίζουμε και Ευχόμαστε στο Μελιο καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και ενωμένοι να πετύχουμε του στόχους μας».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα