Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας-ΑΕ Λευκίμμης: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα

Newsroom
Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας-ΑΕ Λευκίμμης: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα

bet365

Πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για εμπλοκή σε επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο αγώνας διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δύο φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι απευθύνθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η ένταση ξεκίνησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, στις καθυστερήσεις του ματς, απόφαση που πυροδότησε διαμαρτυρίες από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και των μελών της αποστολής της φιλοξενούμενης κερκυραϊκής ομάδας. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου με σκορ 2-1, ακολούθησαν επεισόδια στις κερκίδες, όπου βρίσκονταν υποστηρικτές και των δύο σωματείων.

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση πέντε προσώπων (23 έως 35 ετών) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα, συνδεόμενα με τον αθλητικό Νόμο.

Κατά πληροφορίες, υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις για απειλή και εξύβριση αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μεταξύ μελών της αποστολής της ΑΕ Λευκίμμης, από τη μία, και του διαιτητικού τιμ, από την άλλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα