Στη νέα Super League 2 ανέβηκε ο Ορφέας!

Στη νέα Super League 2 ανέβηκε ο Ορφέας!

Στη νέα Super League 2 ανέβηκε ο Ορφέας!

bet365

Η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 1-0 τον Αχέρωντα Καναλακίου στον «τελικό» του Βορείου Ομίλου των play off της Γ' Εθνικής και ακολούθησε την Αναγέννηση Καρδίτσας στις επαγγελματικές κατηγορίες

Ο Ορφέας Ξάνθης ήταν ο μεγάλος νικητής (1-0) του σημερινού (11/7) «τελικού» με τον Αχέρωντα Καναλακίου, στο φινάλε του Βορείου Ομίλου των play off της Γ' Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα υποδέχθηκε την ομάδα της Πρέβεζας σε έναν αγώνα όπου αν κέρδιζε, όπως τελικά συνέβη, θα ανέβαινε αυτός στην υπό διαμόρφωση νέα Super League 2, ενώ σε περίπτωση που η αναμέτρηση έληγε ισόπαλη ή με νίκη των φιλοξενουμένων θα ήταν εκείνοι που θα πανηγύριζαν, αφού πριν τη σέντρα τις δύο ομάδες «χώριζαν» 2 βαθμοί (6 ο Αχέρων-4 ο Ορφέας).


Τελικά οι Ξανθιώτες επικράτησαν χάρις σε τέρμα του Μελισσόπουλου στο 28', σε έναν αγώνα που έσπασαν καρδιές και μεταξύ άλλων λίγο πριν το φινάλε ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ που σημείωσε το Κανελάκι.


Στο άλλο ματς της ημέρας η Αναγέννηση Καρδίτσας που είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της τελικά τερμάτισε και στην κορυφή του γκρουπ, χάρις στη νίκη της με 2-1 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Αναστασίου, όμως οι φιλοξενούμενοι αρχικά ισοφάρισαν στο 80' με τον Τσιρογιάννη και ο ίδιος παίκτης στο 83' διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ. Η Αναγέννηση τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Κουτρουμάνου λίγο πριν το φινάλε.


Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας είχε ρεπό.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
1. Αναγέννηση Καρδίτσας 10 9-4
2. Ορφέας Ξάνθης 7 4-3
-------------------------------------------------------
3. Αχέρων Καναλακίου 6 8-5
4. Ποσειδών Μηχανιώνας 5 4-5.
5. Διαγόρας Στεφανοβικείου 0 2-10

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα