Η Κηφισιά τερμάτισε πρώτη, με το απόλυτο και χωρίς γκολ παθητικό στο Νότιο Ομιλο των play off

 Η Κηφισιά τερμάτισε πρώτη, με το απόλυτο και χωρίς γκολ παθητικό στο Νότιο Ομιλο των play off

bet365

Η ομάδα των Βορείων προαστίων της Αττικής κέρδισε (και) τον Ηρόδοτο, στο ντέρμπι των δύο ομάδων που ανέβηκαν στην υπό διαμόρφωση νέα Super League 2

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε η σημερινή (11/7) τελευταία αγωνιστική των play off του Νοτίου Ομίλου της Γ' Εθνικής, καθώς από την περασμένη Τετάρτη η Κηφισιά και ο Ηρόδοτος είχαν εξασφαλίσει την άνοδό τους στην υπό διαμόρφωση νέα Super League 2.


Οι δύο ομάδες που ήταν προγραμματισμένο να παίξουν στο φινάλε συγκρούστηκαν τελικά για την «τιμητική» 1η θέση και η Κηφισιά ήταν η μεγάλη νικήτρια με 3-0, χάρις στα τέρματα των Τετέι (33', 48'), Κρητικού (85'), ενώ στο φινάλε ο Μκρτσιαν σημάδεψε το δοκάρι. Ετσι όχι μόνο τερμάτισε στην κορυφή του γκρουπ, αλλά μέτρησε το απόλυτο (4χ4) στο μίνι πρωτάθλημα και χωρίς να δεχθεί γκολ!


Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ζάκυνθος κέρδισε 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας στο ντέρμπι των ουραγών και απέφυγε την τελευταία θέση. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Κάμερον (60'), Κούνια (63’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Παπαδόπουλο.

Ο Πανιώνιος είχε ρεπό.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
1. Κηφισιά 12 8-0
2. Ηρόδοτος 7 3-3
----------------------------
3. Πανιώνιος 6 3-3
4. Ζάκυνθος 3 3-7
5. Θύελλα 1 1-5

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα