Μπερτράν Ρομπέρ: Από το τοπικό στη Γ’ Εθνική

Μπερτράν Ρομπέρ: Από το τοπικό στη Γ’ Εθνική

bet365

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής συνεχίζει στα 38 του χρόνια να παίζει ποδόσφαιρο, πλέον, ζει μόνιμα στην Ελλάδα και από τον Πανθρακικό από όπου παραχωρήθηκε δανεικός στην Ελπίδα Σαπών

Ο Μπερτράν Ρομπέρ ήρθε στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό του Πανθρακικού. Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Με την «ασπρόμαυρη» φανέλα κατέγραψε 46 συμμετοχές (3 γκολ), έφυγε για την Κύπρο, όπου έπαιξε σε Απόλλωνα και ΑΕ Λεμεσού πριν επιστρέψει στη χώρα μας για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού, των Τρικάλων και της Καβάλας.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής με το «ασπρόμαυρο» παρελθόν μπορεί να διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, αλλά συνεχίζει το ποδόσφαιρο και μάλιστα πήρε «προαγωγή» από το τοπικό πρωτάθλημα στη Γ εθνική. Ο Ρομπέρ ανήκει στον Πανθρακικό, με την ομάδα της Κομοτηνής να ανακοινώνει τον δανεισμό του στην Ελπίδα Σαπών, που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη Γ εθνική.

«Στο πλαίσιο της καλής μας σχέσης με την Ελπίδα Σαπών όπως και με τις υπόλοιπες ομάδες του νομού μας, το Δ.Σ. του Πανθρακικού προχώρησε στην παραχώρηση με μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Bertrand Robert μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Κομοτηνής.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα