Καζίας: «Το ζήτημα πλέον είναι κοινωνικοοικονομικό»

Gazzetta team
Καζίας: «Το ζήτημα πλέον είναι κοινωνικοοικονομικό»

bet365

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού σχολίασε πως η αβεβαιότητα που υπάρχει στις «μικρές» κατηγορίες επηρεάζει εκατοντάδες οικογένειες
Για την αβεβαιότητα που υπάρχει στις «μικρές» κατηγορίες, μίλησε ο Τάσος Καζίας, πρόεδρος του Πανσερραϊκού, στο Metropolis. «Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας μας, απο τις 27 Ιουλίου και ακόμα δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε, αυτά τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά και συμβαίνουν μόνον εδώ. Είμαστε 34 ομάδες που δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει. Ο Πανσερραϊκός προχώρησε νωρίς στον σχεδιασμό του, με τις ανανεώσεις και κάποιες μεταγραφές και πλέον, ενώ είμαστε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας δεν γνωρίζουμε που πρέπει να δώσουμε βαρύτητα. Προετοιμάζουμε την ομάδα μας, με όλες τις σύγχρονες συνθήκες, προχωρώντας στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου, ενώ επενδύουμε κάθε χρόνο και στις ακαδημίες αλλά δεν ξέρουμε τελικά για ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά. Υπάρχουν ομαδες που δεν ξεκίνησαν ακόμα προετοιμασία και άλλες που δεν έχουν τους πόρους να ξεκινήσουν, διότι βαδίζουν στο άγνωστο! Δεν είναι κατάσταση αυτή!», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Η πολιτεία και ο κύριος Αυγενάκης, έχουν λάβει εδώ και μέρες, όλα τα απαραίτητα στοιχεία απο την ΕΠΟ και τις ενώσεις, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα έχουν δώσει την απαραίτητη πλειοψηφία με τις αλλεπάλληλες ψηφοφορίες τους, στην πρόταση αναδιάρθρωσης, της ενιαίας Superleague 2, γιατί δεν αποφασίζουν λοιπόν; Εμείς προτείναμε την δημιουργία δυο ομίλων με όσες ομάδες προκύψουν φέτος, λόγω της πανδημίας και της διακοπής όλων των Ελληνικών πρωταθλημάτων πλην της Superleague 1, για να καταλήξει ο σχεδιασμός σε 28 ομάδες και 2 ομίλους των 14 ομάδων τον επόμενο χρόνο, ώστε το πρωτάθλημα να είναι ελκυστικό. Η πολιτεία έχει τα πάντα στα χέρια της και δεν αποφασίζει ένα καλοκαίρι!».
Κλείνοντας σχολίασε πως «πλέον μπήκε ο Σεπτέμβρης και υπάρχουν περίπου 2 χιλιάδες οικογένειες που απασχολούνται σε ομάδες, σημαντικών περιφερειακών πόλεων και της επαρχίας, που είναι στον αέρα, εργασιακά. Έμμεσα, ο αριθμός υπερδιπλασιάζεται. Το ζήτημα πλέον είναι κοινωνικοοικονομικό…δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο αλλά για ένα ολόκληρο σύστημα, που βρίσκεται γύρω από αυτό που αγαπάμε και έχει κολλήσει αφήνοντας τα πάντα στον αέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα