Λίβερπουλ - Κλοπ: «Δεν ήμασταν Top στο Ολντ Τράφορντ»

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Κλοπ: «Δεν ήμασταν Top στο Ολντ Τράφορντ»

bet365

O Κλοπ απογοητεύθηκε από τον αποκλεισμό, είδε καλά διαστήματα, αλλά η Λίβερπουλ δεν ήταν... top για να πάρει την πρόκριση. ​

Η Λίβερπουλ σε... αδιέξοδο, αφού ούτε στο Κύπελλο μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, μιας και ηττήθηκε 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «Μετά την ισοφάριση, πιέσαμε, δείξαμε καλή εικόνα, αλλά το φάουλ έκρινε το ματς. Βέβαια, για να κερδίσεις στο Ολντ Τράφορντ πρέπει να είσαι top και νομίζω πως δεν ήμασταν. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε κάποιους τομείς, σκοράραμε δυο φορά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Αποκλειστήκαμε, πρέπει να το αποδεχθούμε και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Ηταν πάντως ένα καλό τεστ για τον επόμενο αντίπαλό μας. Παίζουμε με την Τότεναμ, πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι και ξέρω ότι οι παίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουμε.

Είμαι σίγουρος πως μέχρι το ματς με την Τότεναμ θα βελτιωθούμε» τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ δίνοντας έτσι το... σύνθημα για αντεπίθεση. Θυμίζουμε, πως στην επόμενη εξάδα αγώνων έχει να παίξει με Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Μαν. Σίτι, Λέστερ και Εβερτον!

 

FA CUP Τελευταία Νέα