Χαλαρά Σίτι και Τσέλσι, σοκ για τη Λιντς! (vids)

Gazzetta team
Χαλαρά Σίτι και Τσέλσι, σοκ για τη Λιντς! (vids)

bet365

Η Σίτι νίκησε εύκολα την Μπέρμιγχαμ 3-0, ενώ η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Μόρκαμπ και προκρίθηκαν εύκολα στον 4ο γύρο του FA Cup. Σοκ για τη Λιντς.

Χαλαρά στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας η Σίτι, η οποία νίκησε εντός έδρας 3-0 τη Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση και τα κατάφερε! Βρήκε δίχτυα στο 8’ και το 15’ με τον Μπερνάρντο Σίλβα και στο 33’ ο Φόντεν έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό.

Στο... ίδιο έργο θεατές και η Τσέλσι, η οποία αναζητούσε μια νίκη ψυχολογίας. Θύμα της η Μόρκαμπ, την οποία και διέλυσε με 4-0. Ο Μάουντ άνοιξε το σκορ στο 18’ και ο Βέρνερ στο 44’ έσπασε την... κατάρα, αφού σκόραρε έπειτα από 12 αγώνες χωρίς γκολ. Στο 49’ ο Χάντσον-Οντόι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους Μπλε στο 86' ο Χάβερτς διαμόρφωσε το 4-0.

Ο Μπιέλσα τόνιζε παραμονές του ματς πως θέλει να παρατάξει βασικούς, ώστε να σεβαστεί τους αντιπάλους μικρότερης κατηγορίας, το έκανε, αλλά το... πλήρωσε. Αποκλεισμός - σοκ για τη Λιντς, η οποία ηττήθηκε 3-0 από την Κρόουλι. O κυπριακής καταγωγής και διεθνής με την under-21 της χώρας, Νικ Τσαρούλα, άνοιξε το σκορ για την Κρόουλι και ακολούθησαν τα γκολ από τους Νέιντσαν, Τάνικλαϊφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα