FA Cup: Έρευνα της FA για ύποπτο στοιχηματισμό στο ματς της Όξφορντ με την Άρσεναλ

FA Cup: Έρευνα της FA για ύποπτο στοιχηματισμό στο ματς της Όξφορντ με την Άρσεναλ

Newsroom
FA Cup: Έρευνα της FA για ύποπτο στοιχηματισμό στο ματς της Όξφορντ με την Άρσεναλ

bet365

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα ξεκινήσει έρευνα σχετικά με φερόμενο στοιχηματισμό γύρω από την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο αμυντικός της Όξφορντ, Μπράουν, κατά τη διάρκεια της ήττας της ομάδας στο FA Cup από την Άρσεναλ.

Ο 24χρονος Βορειοϊρλανδός αμυντικός Μπράουν δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή στο 59ο λεπτό του αγώνα Όξφορντ- Άρσεναλ στο στάδιο Kassam για φάουλ στον επιθετικό των «Κανονιέρηδων» Μπουκάγιο Σάκα (με το σκορ στο 0-0). Η FA είναι ενήμερη σχετικά με τους ισχυρισμούς για ύποπτα στοιχηματικά μοτίβα γύρω από το περιστατικό και είναι έτοιμη να διεξάγει έρευνα.

Η ιστορία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την Daily Mail και η έκταση του πιθανού στησίματος δεν είναι ακόμη γνωστή. Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, η FA έχει στα χέρια της έναν φάκελο με στοιχεία με την φερόμενη διαφθορά, συμπεριλαμβανομένων τηλεφωνικών μηνυμάτων πριν από την σέντρα στον αγώνα, τα οποία ισχυρίζονται ότι ο Μπράουν θα «κιτρινιστεί» σε μια στοιχηματική απάτη που φέρεται να κόστισε σε έναν bookmaker πάνω από 1.800 ευρώ (1.600 λίρες).

Δεν είναι σαφές πόσα στοιχήματα έγιναν στο ότι ο Μπράουν θα πάρει κίτρινη και ποια είναι η έκταση των ευθυνών των πρακτορείων στοιχημάτων, αλλά η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία λαμβάνει σοβαρά υπόψην της το θέμα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Άρσεναλ επικράτησε με 3-0 στο παιχνίδι, τερματίζοντας τα όποια όνειρα της αντιπάλου της κατά τη διάρκεια του πρώτου κιόλας ημιχρόνου.

 

FA CUP Τελευταία Νέα