FA Cup: Ήττα από την Μπλάκπουλ και αποκλεισμός για Νότιγχαμ, εύκολα η Μπράιτον τη Μίντλεσμπρο (vid)

Ιάσονας Θεριός
FA Cup: Ήττα από την Μπλάκπουλ και αποκλεισμός για Νότιγχαμ, εύκολα η Μπράιτον τη Μίντλεσμπρο (vid)

bet365

Την ήττα με 4-1 γνώρισε στην έδρα της Μπλάκπουλ η Νότιγχαμ Φόρεστ, αποχαιρετώντας το FA Cup , άνετο πέρασμα από το «Riverside» για την Μπράιτον, 5-1 τη Μίντλεσμπρο.

«Αντίο» στο FA Cup αναγκάστηκε να πει η Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-1 από την Μπλάκπουλ. Οι γηπεδούχοι προήγηθηκαν στο 17' όταν ο Εκπιτετά εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση της άμυνας σκοράροντας από κοντά. Οι Ρεντς πίεσαν, έψαξαν την απάντησή τους και είχαν καλές στιγμές, με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι του Ντένις στα μέσα του πρώτου μέρους. Τα Νεράτζια πέτυχαν δύο γκολ μεταξύ 64ου και 71ου λεπτού χάρη στους Ποβέντα και Χάμιλτον και «κλείδωσαν» την πρόκριση στον 4ο γύρο, ενώ ο Γέιτς στο 87' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αυτό που κατάφερε η ομάδα του Κούπερ με έναν άλλον Γέιτς, τον Ράιαν, ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του ματς.

Εύκολο απόγευμα είχε στο «Riverside» η Μπράιτον η οποία διέλυσε με 5-1 τη Μίντλεσμπρο εκτός έδρας και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου. Δύο γκολ πέτυχε για τους Γλάρους ο ΜακΆλιστερ, από ένα οι Γκρος, Λαλάνα και Ούνταβ. Σκόρερ για την Μπόρο χρίστηκε ο Τσούμπα Άκπομ που ισοφάρισε προσωρινά για την ομάδα του σε 1-1 στο 13ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ματς των 17:00 :

Μπλάκπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 4-1

Μπόρχαμ Γουντ - Άκρινγκτον 1-1

Μπόρνμουθ - Μπέρνλι 2-4

Τσέστερφιλντ - Γουέστ Μπρομ 3-3

Φλίτγουντ - ΚΠΡ 2-1

Χαλ - Φούλαμ 0-2

Ίπσγουιτς - Ρόδεραμ 4-1

Μίντλεσμπρο - Μπράιτον 1-5

Μίλγουολ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-2

Σρούσμπερι - Σάντερλαντ 1-2

Σημειώνεται πως σε όσα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα θα υπάρξει επαναληπτικός αγώνας.

 

FA CUP Τελευταία Νέα