Πραξικόπημα για την ανατροπή του Μάρκο Πάντελιτς στην Ομοσπονδία της Σερβίας!

Πραξικόπημα για την ανατροπή του Μάρκο Πάντελιτς στην Ομοσπονδία της Σερβίας!

Gazzetta team
Πραξικόπημα για την ανατροπή του Μάρκο Πάντελιτς στην Ομοσπονδία της Σερβίας!

bet365

Ο Νέναντ Μπιέκοβιτς θα είναι ο νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος της σέρβικης Ομοσπονδίας και ο άλλοτε ερυθρόλευκος άσος καταγγέλει πραξικόπημα σε βάρος του.
Ουσιαστικά η πλευρά του Μάρκο Πάντελιτς καταγγέλει πως ενώ λειτούργησε σωστά στην Ομοσπονδία έγιναν κινήσεις για να τον ανατρέψουν και να τον απομακρύνουν από τη θέση του. Κάτι σαν... πραξικόπημα δηλαδή. Ο Νέναντι Μπιέκοβιτς θα είναι ο νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν από την αντιπολιτευόμενη πλευρά κυρίως επειδή ο Πάντελιτς προχώρησε σε αντικατάσταση έξι μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Όπως ανακοινώθηκε ο Πάντελιτς αντικαστάθηκε στην προεδρία. Το Εκτελεστικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους Μπιέκοβιτς, Τόντσεφ, Σίμοβιτς, Λάζοβιτς, Κάρατζιτς, Μράκιτς, Ρνιτς, Ίλιτς, Στογιάκοβιτς και Μπάγιετιτς έχει ταχθεί κατά του Πάντελιτς.
Η κίνηση του παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού ήταν να βάλει στο συμβούλιο τους Ντέλμας, Πέτκοβιτς, Τεόντοσιτς (αδερφό του Μίλος Τεόντοσιτς, του γνωστού μπασκετμπολίστα) Γιούγκοβιτς, Γεβρέμοβιτς και Λέκιτς. Έξι άτομα δηλαδή στο σύνολο. Τα παλιά μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου αντέδρασαν και ο Μπιέκοβιτς εξελέγη στην προεδρία, παίρνοντας όλες τις αρμοδιότητες πάνω του μέχρις ότου οριστεί νέα εκλογική διαδικασία.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED