Άντβοκαατ: Ξέσπασε σε δάκρυα στο τελευταίο ματς της καριέρας του (vid)

Άντβοκαατ: Ξέσπασε σε δάκρυα στο τελευταίο ματς της καριέρας του (vid)

bet365

Ο Ντικ Άντβοκαατ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο τελευταίο ματς της προπονητικής του καριέρας, τη νίκη της Φέγενορντ επί της Ουτρέχτης το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Φέγενορντ νίκησε 2-0 την Ουτρέχτη το μεσημέρι της Κυριακής (23/5) στην τελευταία αναμέτρηση της 41χρονης προπονητικής καριέρας του Ντικ Άντβοκαατ.

O 73χρονος Ολλανδός προπονητής της ομάδας από το Ρότερνταμ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση στη λήξη της αναμέτρησης. «Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου, έκανα τα πάντα, αλλά δεν μπόρεσα. Ήταν μακρύς ο δρόμος και αυτό σημαίνει ότι κάτι έκανα καλά. Μιλάμε για ένα επάγγελμα που είναι ιδιαίτερα μοναχικό», υποστήριξε εμφανώς συγκινημένος ο Άντβοκαατ.

Έχει περάσει από τους πάγκους των Χάρλεεμ, SVV, Ντόρτρεχτ, Αϊντχόφεν, Ρέιντζερς, Γκλάντμπαχ, Ζενίτ, Άλκμααρ, Σάντερλαντ, Φενέρμπαχτσε, Σπάρτα Ρότερνταμ και Ουτρέχτης. Διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής των εθνικών Ολλανδίας, ΗΑΕ, Βελγίου, Ρωσίας και Σερβίας.

Με την PSV κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και τρία Super Cup, με τη Ρέιντζερς δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ, με τη Ζενίτ ένα πρωτάθλημα, το Κύπελλο UEFA και το ευρωπαϊκό Super Cup.

 

Τελευταία Νέα