Eredivisie: Σκόραρε ο Γιακουμάκης, αλλά υποβιβάστηκε η Φένλο (vids)

Eredivisie: Σκόραρε ο Γιακουμάκης, αλλά υποβιβάστηκε η Φένλο (vids)

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε το 26ο του γκολ στην Eredivisie με τη Φένλο, αλλά η ομάδα του Κρητικού φορ και των Τάσου και Χρήστου Δώνη γνώρισε την ήττα (3-1) από τον Άγιαξ και υποβιβάστηκε μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία. Σώθηκε λόγω διαφοράς γκολ η Βάαλβαϊκ του Κώστα Λάμπρου, με Παυλίδη πρωταγωνιστή πιο κοντά στην παραμονή η Βίλεμ.

Τα 26 γκολ του πρώτου σκόρερ της Eredivisie, Γιώργου Γιακουμάκη, δεν ήταν αρκετά για να κρατήσουν τη Φένλο στην πρώτη κατηγορία (Eredivisie). Η ομάδα στην οποία αγωνίζονται ο Κρητικός επιθετικός, καθώς και οι Χρήστος και Τάσος Δώνης γνώρισε την ήττα (3-1) στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ και έτσι υποβιβάστηκε μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία.

Ο πρωταθλητής «Αίαντας» άνοιξε το σκορ με τον Ρενσχ, διεύρυνε το προβάδισμα με τον Αλέ και ο 26χρονος διεθνής επιθετικός μείωσε στο 76' με κοντινή προβολή σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Ο Κούντους έκανε το 3-1 στο 77' και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δεν προλαβαίνει μαθηματικά την 16η θέση (εκεί βρίσκεται η Έμμεν), η οποία οδηγεί στα μπαράζ. Η Βίλεμ με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ (το πρώτο με τακουνάκι) και έδωσε μία ασίστ πέρασε άνετα (1-4) από τη Χάγη και βρίσκεται στη 15η θέση, στο +1 από την Έμεν. Την τελευταία αγωνιστική (16/5) υποδέχεται τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Η Βάαλβαϊκ του Κώστα Λάμπρου νίκησε 2-1 την Τβέντε με δύο γκολ του Σιλά Σόου και βρίσκεται στο +3 από την Έμεν, αλλά δεν μπορεί να παίξει μπαράζ λόγω διαφοράς γκολ.

 

Τελευταία Νέα