Ο Μπαλοτέλι μπήκε στο 80', σκόραρε δύο γκολ και η Μόντσα ονειρεύεται την Serie A(vid)

Gazzetta team
Ο Μπαλοτέλι μπήκε στο 80', σκόραρε δύο γκολ και η Μόντσα ονειρεύεται την Serie A(vid)

bet365

O Μάριο Μπαλοτέλι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 80', σκόραρε στο 81' και το 90+1', οδηγώντας στην εκτός έδρας νίκη (1-3) τη Μόντσα, η οποία συνεχίζει να ονειρεύεται την άνοδο.

Η Μόντσα έφυγε με τη νίκη (1-3) από το Σαλέρνο για την 35η αγωνιστική της Serie B και συνεχίζει να κάνει όνειρα ανόδου στη Serie A. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση και είναι δεδομένο ότι θα είναι στα playoffs. Έχει όμως ακόμη μαθηματικές πιθανότητες να κατακτήσει και τη δεύτερη θέση, η οποία δίνει το απευθείας εισιτήριο ανόδου.

Η απόδραση της Μόντσα από «Αρέκι» έχει ονοματεπώνυμο: Μάριο Μπαλοτέλι. Ο «Super Mario» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80ό λεπτό και σκόραρε δύο γκολ. Έκανε το 1-2 στο 81' και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3) στο 90+1'. O 30χρονος έφτασε τα τέσσερα γκολ στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα