Δουβίκας: «Το τέλειο βήμα στην καριέρα μου η Ουτρέχτη»

Δουβίκας: «Το τέλειο βήμα στην καριέρα μου η Ουτρέχτη»

Gazzetta team
Δουβίκας: «Το τέλειο βήμα στην καριέρα μου η Ουτρέχτη»

bet365

Ο Τάσος Δουβίκας μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ουτρέχτη εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ολλανδικού συλλόγου.

Παίκτης της Ουτρέχτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τον Βόλο στον ολλανδικό σύλλογο.

Αμέσως μετά τις ανακοινώσεις, ο 21χρονος Έλληνας φορ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουτρέχτης δηλώνοντας ενθουσιασμένος με την επιλογή που έκανε.

«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης, είδα προσεκτικά τον σύλλογο. Δουλεύω σκληρά και πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Συνεπώς πιστεύω πως ταιριάζω εξαιρετικά στην Ουτρέχτη από αυτή την άποψη. Είχα την πολυτέλεια να δείξουν ενδιαφέρον για μένα διάφοροι σύλλογοι, αλλά είχα ένα καλώ feeling για την Ουτρέχτη», ανέφερε αρχικά ο Δουβίκας, προσθέτοντας:

«Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το τέλειο βήμα για την καριέρα μου. Έχω ακούσει πως η Ουτρέχτη διαθέτει φανατικούς οπαδούς. Δεν βλέπω την ώρα να τους συναντήσω, φορώντας τη φανέλα της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα