Γκολ του Μινιολέ ακυρώθηκε, μέτρησε και... ακυρώθηκε ξανά! (vids)

Gazzetta team
Γκολ του Μινιολέ ακυρώθηκε, μέτρησε και... ακυρώθηκε ξανά! (vids)

bet365

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Βελγίου, η Σταντάρ Λιέγης απέκλεισε την Κλαμπ Μπριζ (1-0), η οποία... νόμιζε ότι είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με γκολ του τερματοφύλακα Σιμόν Μινιολέ, το οποίο ακυρώθηκε, μέτρησε και ακυρώθηκε ξανά μέσα σε δευτερόλεπτα, όπως συνέβη το περασμένο Σάββατο (27/2) στην Αγγλία και στο ματς Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον.

Πριν από πέντε ημέρες, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρακολουθούσε έκπληκτος τον διαιτητή του αγώνα Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον να ακυρώνει, κατακυρώνει και να... ακυρώνει εκ νέου γκολ της Μπράιτον, μέσα σε λίγα λεπτά.

Προτού περάσει μια εβδομάδα, παρόμοιο σκηνικό έλαβε χώρα στο νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Βελγίου μεταξύ της Σταντάρ Λιέγης και της Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48' με τον Τζάκσον Μουλέκα και άγγιζαν την πρόκριση, όταν στις καθυστερήσεις ο πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Σιμιόν Μινιολέ, σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.

Το γκολ ακυρώθηκε, κατακυρώθηκε και... ακυρώθηκε εκ νέου μέσα σε δευτερόλεπτα, με τη Σταντάρ να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά και την σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Μπριζ να χάνει την ευκαιρία για να διεκδικήσει το νταμπλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον: Το blooper ακυρωθέν γκολ της χρονιάς (vid)

 

Τελευταία Νέα