Τζέραρντ: Αποβλήθηκε στο ημίχρονο, ίσως χάσει την φιέστα τίτλου! (vids)

Τζέραρντ: Αποβλήθηκε στο ημίχρονο, ίσως χάσει την φιέστα τίτλου! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: Αποβλήθηκε στο ημίχρονο, ίσως χάσει την φιέστα τίτλου! (vids)

bet365

Το ξέσπαμα του Στίβεν Τζέραρντ προς τον ρέφερι στην ανάπαυλα του αγώνα της Ρέιντζερς με την Λίβινγκστον και η κόκκινη κάρτα, ίσως του στερήσει την παρουσία στον πάγκο στην... φιέστα για τον πρώτο τίτλο έπειτα από 10 χρόνια!
bwin - Άρης - Ολυμπιακός με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Οι «διαμαρτυρόμενοι» βρίσκονται στο +18 αππό την Σέλτικ στην βαθμολογία της Premiership Σκωτίας και στο προσεχές παιχνίδι με την Σεντ Μίρεν, εφόσον πάρουν τη νίκη και ηττηθούν οι «καθολικοί» ηττηθούν από την Νταντί Γιουνάιτεντ, όλα θα έχουν τελειώσει για το πρωτάθλημα πριν από το επικείμενο old firm.

Ο Τζέραρντ στην ανάπαυλα της αναμέτρησης της Τετάρτης τα έβαλε με τον ρέφερι για πέναλτι που θεώρησε ότι αδίκως δεν πήρε ο Αλφρέδο Μορέλος, ο διαιτητής πρώτα του έβγαλε την κίτρινη κάρτα κι έπειτα του έδειξε την κόκκινη αφού ο θρύλος της Λίβερπουλ δεν ησύχαζε και πλέον... τον βάζει σε μπελά.

Ο Stevie G, θα πρέπει να περιμένει πλέον την ετυμηγορία για να μάθει αν θα μπορεί να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου στα επόμενα ματς, όπου η ομάδα του χρειάζεται απλά τέσσερις πόντους για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από μια 10ετία!

Για την ιστορία ο Μορέλος πήρε το αίμα του πίσω και ήταν ο καθοριστικός σκόρερ στο παιχνίδι με την Μάδεργουελ για το τελικό 1-0.

 

Τελευταία Νέα