Άγιαξ – Αϊντχόφεν: Επεισόδιο Τάντιτς-Ντάμφριζ στο 90’, «γαλλικά» κι αναφορές σε μανάδες (pics)

Gazzetta team
Άγιαξ – Αϊντχόφεν: Επεισόδιο Τάντιτς-Ντάμφριζ στο 90’, «γαλλικά» κι αναφορές σε μανάδες (pics)

bet365

Το πέναλτι ισοφάρισης του Ντούσαν Τάντιτς και ο επιδεικτικός πανηγυρισμός του στο πρόσωπο του Ντένζελ Ντάμφριζ έβαλε «φωτιά» στο φινάλε του ντέρμπι Άγιαξ-Αϊντχόφεν.

Μετά τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς των «32», η Αϊντχόφεν υπέστη και δεύτερο στραπάτσο στο φινάλε του αγώνα, αυτή τη φορά στο ντέρμπι κόντρα στον Άγιαξ. Ο Αίαντας «έκλεψε» τον βαθμό στο 90’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντούσαν Τάντιτς, στη φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι.

Πριν από την εκτέλεση, ο Ντένζελ Ντάμφριζ (υπέπεσε στην παράβαση) προσπάθησε με συμπαίκτες του να παίξουν με το μυαλό του Σέρβου επιθετικού, ενώ φάνηκε από τον φακό να δημιουργεί... λακούβα στην άσπρη βούλα. Εκείνος, όμως, σκόραρε κι αμέσως πήγε να πανηγυρίσει μπροστά στον Ολλανδό αμυντικό. Αυτό που ακολούθησε ήταν έντονη «σύρραξη», βαριές κουβέντες εκατέρωθεν, ακόμη και για… μανάδες, με τους δύο πρωταγωνιστές να ξετυλίγουν το κουβάρι στο post-game.

«Δεν θα ‘πρεπε να μιλάει για τη μητέρα μου», δήλωσε ο Ντάμφριζ, κατηγορώντας ευθέως τον Τάντιτς, ο οποίος, όμως, έδωσε τη δική του εκδοχή για το συμβάν και το ποιος άρχισε πρώτος τον καυγά:

«Ελάτε, δεν μπορώ να μην αντιδράσω μετά από κάτι τέτοιο. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Μου είπε τόσα πολλά άσχημα λόγια για να αστοχήσω στο πέναλτι. Ήθελε να παίξει με το μυαλό μου, αλλά είμει πιο έμπειρος από εκείνον. Ήρθε πρώτος σε μένα, για αυτό κι εγώ του απάντησα. Πήρα τη μπάλα να εκτελέσω το πέναλτι, τρεις παίκτες της PSV μπήκαν μπροστά μου κι εκείνος με αποκάλεσε ‘’κότα’. Εγώ σκόραρα το πέναλτι, οπότε τι έπρεπε να κάνω; Να τον ευχαριστήσω που με αποκάλεσε έτσι; Όχι, όχι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου».

 

Τελευταία Νέα