Παρουσιάστηκε ο Ουζουνίδης από την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα: «Πολύ καλό πρότζεκτ για μένα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Παρουσιάστηκε ο Ουζουνίδης από την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα: «Πολύ καλό πρότζεκτ για μένα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσιάστηκε επίσημα από την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, αναλύοντας το πλάνο του, αλλά και τους λόγους που απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του έγινε.

Ο 52χρονος πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Πανιώνιου, Εργοτέλη, Πλατανιά, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Ο Ουζουνίδης παρουσιάστηκε και επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής (7/2) από τον ρουμανικό σύλλογο, τονίζοντας αρχικά πως δεν σκοπεύει να κάνει μεγάλες αλλαγές.

«Κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες, είτε μιλάμε για άμυνα, είτε για επίθεση, αλλά πιστεύω θα είναι λάθος να αλλάξουμε τα πάντα ειδικά με το βαρύ πρόγραμμα που μας περιμένει. Ασφαλώς θα προσπαθήσω να περάσω στους παίκτες κάποια στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα, αλλά στο ξεκίνημα δεν θα κάνω μεγάλες αλλαγές.

Θα χρειαστεί χρόνος για να πάρουμε κάποια διορθωτικά μέτρα. Δεν θέλω να φανεί πως κάνω κριτική σε προπονητές, απλά εφαρμόζω τις ιδέες μου. Δεν θα αλλάξω ριζικά το σύστημα της ομάδας, αλλά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Είναι έμπειροι παίκτες στην ομάδα που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν».

Ο Ουζουνίδης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα ελληνικά, αναφέρθηκε στη συνέχεια στην προπονητική του φιλοσοφία.

«Θεωρώ τον εαυτό μου ισορροπημένο προπονητή. Είναι αλήθεια πως όταν καθοδηγείς μια ομάδα που ονειρεύεται το πρωτάθλημα θα πρέπει να είσαι επικεντρωμένος στην επιθετική πλευρά. Βλέποντας τα προηγούμενα ματς θα πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ».

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού εξήγησε γιατί δέχθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

«Η αλήθεια είναι πως συγκέντρωσα πολλές πληροφορίες για την ομάδα. Είχα αντιμετωπίσει την Ουνιβερσιτατέα πριν από λίγα χρόνια στην Ευρώπη.

Πέρα από το εκπληκτικό γήπεδο, ήξερα ότι υπάρχει διοικητική σταθερότητα στον σύλλογο. Είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει όσο πιο καλύτερα γίνεται, να παλέψει για τον τίτλο και ξέρω πως διαθέτει πολύ παθιασμένους οπαδούς. Είναι ένα πολύ καλό πρότζεκτ για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα