Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό SOS της ομάδας Νέων ενόψει Σίτι!

Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό SOS της ομάδας Νέων ενόψει Σίτι!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό SOS της ομάδας Νέων ενόψει Σίτι!

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού που καλείται να αντιμετωπίσει τη Μάντεστερ Σίτι στο Youth League.
Στις 2 ή 3 Μαρτίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας σε νοκ άουτ ματς για τη φάση των 64 ομάδων του UEFA Youth League τη Μάντσεστερ Σίτι. Μέχρι εδώ καλά; Μία χαρά διότι πρόκειται για μία μεγάλη αγωνιστική πρόκληση.
Μετά όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Η Σίτι είναι εν δυνάμει πρώτη αυτή τη στιγμή στην Premier League U23, αφού υπολείπεται τριών βαθμών αλλά με αγώνα λιγότερο σε σχέση με την πρωτοπόρο Μπλάκμπερν ενώ πέραν των άλλων είναι η Ακαδημία μιας εκ των ισχυρότερων ομάδων στον κόσμο.
Οι υποχρεώσεις της Σίτι δεν έχουν διακοπεί καθόλου το διάστημα της πανδημίας εν αντιθέσει με την Κ19 του Ολυμπιακού που έχει να αγωνιστεί από την 1η Νοεμβρίου 2020 ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει τη δυνατότητα να δίνει ούτε φιλικά παιχνίδια.
Υπολείπεται πλέον κάτι λιγότερο από ένας μήνας προετοιμασίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα όσο το δυνατόν συντομότερα. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Να βοηθηθεί η ομάδα Νέων ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί σωστά για το ματς με τη Σίτι.
Εκτός των άλλων τον Μάρτιο η Εθνική Κ19 έχει επίσημες υποχρεώσεις για το Euro, με τις αντίστοιχες ανησυχίες να υπάρχουν και σε αυτή την περίπτωση. Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνο για τον Ολυμπιακό. Προφανώς και ισχύουν και για την Κ19 του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην ίδια διοργάνωση.​
Με όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν είναι σαφές πως οι ομάδες Νέων εκμπέμπουν αγωνιστικό SOS. Πρέπει λοιπόν άμεσα να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και τα πρωταθλήματα στα τμήματα υποδομών και για τους παραπάνω λόγους.
 

Τελευταία Νέα