Ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο είδε για πρώτη φορά αγώνα του Γιακουμάκη σε καφέ!

Gazzetta team
Ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο είδε για πρώτη φορά αγώνα του Γιακουμάκη σε καφέ!

bet365

Ο 26χρονος φορ «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα στην Ολλανδία και ο Σταν Φαλξ θυμήθηκε το πρώτο παιχνίδι που θέλησε να τον παρακολουθήσει από κοντά με τη φανέλα της Γκόρνικ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης σπάει όλα τα κοντέρ με τη φανέλα της Φένλο και αυτόματα ο Σταν Φαλξ μπορεί να αισθάνεται πως στην Πολωνία είχε πιει για χάρη του έναν από τους πιο ωραίους καφέδες της ζωής του! Βλέπετε ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας τον είχε ξεχωρίσει από όταν έπαιζε στην Γκόρνικ και προς το φινάλε της περασμένης σεζόν πήγε στην Πολωνία να τον παρακολουθήσει εν δράση και από κοντά, καθώς υπήρχε η σκέψη να γίνει το καλοκαίρι κίνηση για την απόκτησή του.
Ομως η Γκόρνικ δεν του έδωσε πρόσκληση να μπει στο γήπεδο, καθώς λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου τα παιχνίδια γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών και στις εξέδρες έπρεπε να βρίσκεται συγκεκριμένος και μικρός αριθμός φιλάθλων. Ωστόσο όπως ο ίδιος είπε δεν το... έβαλε κάτω. «Ηταν από τότε ανάμεσα στους υποψήφιους παίκτες που κοιτάγαμε. Δεν κατάφερα να μπω, παρότι είχα κάνει στην Γκόρνικ αίτηση για εισιτήριο. Τελικά είδα το παιχνίδι από ένα καφέ. Θυμάμαι μάλιστα πως ο Γιακουμάκης χτύπησε στο κεφάλι, είχε ματώσει και επειδή την επομένη θα κάναμε μία επαφή, σκέφτηκα μήπως τελικά δεν συναντηθούμε», σχολίασε σχετικά.
Τελικά το deal μεταξύ των δύο πλευρών έγινε μερικούς μήνες μετά και σίγουρα ο Φαλξ δεν θα ξεχάσει ποτέ πως είδε μεταγραφικό στόχο της ομάδας του και τον πρώτο σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, σε μία πολωνική καφετέρια μαζί με φιλάθλους της Γκόρνικ!
Τα απρόοπτα του επαγγέλματος!
 

Τελευταία Νέα