ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από το ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Μιχαηλίδη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από το ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Μιχαηλίδη

bet365

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να μην έχει κάνει την παραμικρή επίσημη κίνηση προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Μιχαηλίδη, ωστόσο στην Τουρκία συνεχίζονται οι αναφορές στο συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο.

O Πολ Κουτσολιάκος και η εταιρία «Rogon» βρίσκονται πίσω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αυτό τουλάχιστον γράφεται την Κυριακή (27/12) στην Τουρκία ως συνέχεια του μεταγραφικού σεναρίου που θέλει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να έχει βάλει στη μεταγραφική λίστα της ενόψει Ιανουαρίου τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας ατζέντης έχει κάνει αρκετές δουλειές το περασμένο καλοκαίρι με τη Φενέρμπαχτσε. Οι Πέλκας, Λουίς Γκουστάβο και Αντέμι είναι τρεις παίκτες που κατέληξαν στα «καναρίνια» και ο Μιχαηλίδης ανήκει, επίσης, στο πελατολόγιο της Rogon.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι «ο εκπρόσωπος των Λουίς Γκουστάβο, Πέλκα και Αντέμι πρότεινε τον Γιάννη Μιχαηλίδη στη Φενέρμπαχτσε», που ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί αν θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ, που όπως γράφεται στη γειτονική χώρα αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 3,5 εκατομμυρίων για τον 20χρονο διεθνή αμυντικό.

 

Τελευταία Νέα