Δώνης: «Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δώνης: «Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει»

bet365

Η νέα απώλεια βαθμών της Μακάμπι Τελ Αβίβ (0-0 εκτός έδρας με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δεν πτοεί τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος εξακολουθεί να πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εν αντιθέσει με την ευρωπαϊκή της πορεία όπου προκρίθηκε στους «32» του Europa League δεν δείχνει το ίδιο αποτελεσματική και στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως σκορ κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ισραήλ με μόλις 4 νίκες σε 11 αγωνιστικές (4-5-2). Ο έμπειρος τεχνικός παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το μέλλον του παραμένει προσηλωμένος στους στόχους που έχει θέση η «ομάδα του λαού».

«Είμαι αισιόδοξος. Κάποιες φορές σκέφτεσαι τι είναι καλό και κάποιες φορές τι είναι κακό. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει. Έχω μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ, είναι ώρα να δίνουμε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δώνης.

 

Τελευταία Νέα