Η Μπενφίκα δεν πουλάει τον Βλαχοδήμο... τον Ιανουάριο

Η Μπενφίκα δεν πουλάει τον Βλαχοδήμο... τον Ιανουάριο

Gazzetta team
Η Μπενφίκα δεν πουλάει τον Βλαχοδήμο... τον Ιανουάριο

bet365

Η διοίκηση της Μπενφίκα δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν αποκλείει να το κάνει το καλοκαίρι, αφού ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας είναι περιζήτητος.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Νιούκαστλ φλέρταρε έντονα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αλλά εντέλει ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας παρέμεινε στη Μπενφίκα, η οποία δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον 26χρονο γκολκίπερ, τουλάχιστον, τον Ιανουάριο.

Όπως αποκαλύπτει, πάντως, η εφημερίδα «A Bola», οι Αετοί δεν «καίγονται» γενικά για να παραχωρήσουν τον Βλαχοδήμο, ο οποίος πέρυσι τον Αύγουστο επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2024.

Ο Οδυσσέας, βασικός και αναντικατάστατος για τον Ζόρζε Ζέσους, δεν έχει... τρελαθεί με κάποια από τις προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά δεδομένα, εκτός από τη Νιούκαστλ, και άλλες αγγλικές ομάδες, αλλά ισπανικές και γερμανικές, ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ομάδες από την χώρα γέννησης του Βλαχοδήμου, ο οποίος έπαιξε με τις μικρές εθνικές της Γερμανίας προτού επιλέξει την Ελλάδα, ζήτησαν να πληροφορηθούν την... τιμή του τερματοφύλακα, μένοντας οι συζητήσεις σε πρώιμο στάδιο, αφού ούτε ο Οδυσσέας δεν θέλει να φύγει, τουλάχιστον άμεσα.

 

Τελευταία Νέα